neagu Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Salutare prieteni ma poate ajuta cineva cu schema unui adaptor scart -vga? Am construit unul cu ceva timp in urma cu integratul LM1881N si nu a functionat (spunea pa ecran no suported video) . Vreau sa pun la "munca" un monitor ce sta degeaba de ceva vreme. Va multumesc. Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 http://www.atexpc.ro/produs/63076-adaptoare-vga-hdmi-dvi-delock-dl-65028 Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) http://www.atexpc.ro/produs/63076-adaptoare-vga-hdmi-dvi-delock-dl-65028 probeaza tu un asemenea adaptor ,si daca va functiona poti recomanda si altora,este doar un adaptor folosit ca si conectica in alte aplicatii,in nici un caz nu va da semnal video audio dintr-un dvd intr-un monitor pc vga(au fost date ca si exemplu) eu recomand sa se cumpere una buc tv tuner extern 30-70lei sh pe oka... ol....etc Editat Octombrie 15, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) probeaza tu un asemenea adaptor ,si daca va functiona poti recomanda si altora,este doar un adaptor folosit ca si conectica in alte aplicatii,in nici un caz nu va da semnal video audio dintr-un dvd intr-un monitor pc vga(au fost date ca si exemplu) eu recomand sa se cumpere una buc tv tuner extern 30-70lei sh pe oka... ol....etc Bineinteles ca nu va functiona, pentru asa ceva ii trebuie un convertor VIDEO la VGA https://www.tehnoelectric.ro/produse/03_320_convertor_semnal_video_av_vga Editat Octombrie 15, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) In titlul topicului omul spune clar ca vrea adaptor si nu convertor...Diferenta dintre cele doua notiuni fiind evidenta, e fara cuvinte ! P .S .Linkul la care am facut trimitere vinde exact adaptoare scart-vga . [*] SUMAR TEHNISUMAR TEHNIC Delock Cable Video Scart output > VGA input 2m Editat Octombrie 15, 2016 de romicap Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Poate nu stiu eu ce sa cer, (sunt incepator) dar vreau sa dau semnal de la receptor satelit la un monitor lcd. Multumesc de raspunsurile date,cu stima. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 In titlul topicului omul spune clar ca vrea adaptor si nu convertor...Diferenta dintre cele doua notiuni fiind evidenta, e fara cuvinte ! P .S .Linkul la care am facut trimitere vinde exact adaptoare scart-vga . [*]SUMAR TEHNISUMAR TEHNIC Delock Cable Video Scart output > VGA input 2m ave-ti si dv dreptate,nu a specificat ,,convertor,, dar odata ce a spus ca a incercat contruirea unuia fara succes,si ca are un monitor ce sta degeaba,personal am dedus ca vrea sa-l foloseasca la un decodor receiver dvd sau altele de acest gen,toate cele bune Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 (editat) http://harmonyflutes.com/wire/scart-to-vga-converter-circuit-diagram Asa arata documentatia despre convertoare de tot felul...spor la surubarit... Editat Octombrie 15, 2016 de romicap Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Multumesc, ma apuc de treaba dar mai astept si alte sugesti. Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Am facut schema de mai jos si merge dar imaginea este zimtata pe margini, nu o pot regla din semireglabil , ceva sfaturi? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Pune o poză cu imaginea de pe monitor... Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 ceva cablu ecranat a-ti folosit? Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Da, am taiat un capat de la un cablu scart si am pus montajul si mufa vga. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 ceva cablu ecranat a-ti folosit? Eu unu nu cred ca merge monitor la decodor de tv fara convertor , pina pune o poza sau un videoclip sa ma dumeresc, pina atunci nu cred nici mort Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Clar și 100% nu merge fără convertor ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum