pitbull_bog Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Am tot cautat in Alba Iulia rezistente de 17w si au zis ca nu au pe stoc asa mari si ca nici nu aduc. De la capodimonte am inteles ca nu poti face comanda decat de mai multe bucati, la connex si kon nu am gasit valorile care mi le trebuie, iar vitacom nu stiu ce e cu siteul lor dar nu mai merge nimic ... Alt magazin mai stiti? Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 20, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Nu stie nimeni? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 ia ce gasesti si faci combinatii serie/paralel pana ajungi la valoarea necesara Link spre comentariu
crexy Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 am eu cateva ..dar nu de 17w ci una de 20 w si 3 de 5 w.... Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Nu stiti la cei de la capodimonte daca cumperi direct de la punctul de lucru din oradea iti vand si mai putine bucati decat scrie pe site? Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Haideti oradenii nu a-ti cumparat nici unu de la capodimonte de la punctul de lucru? Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Intra pe http://www.dioda.ro si gasesti mai multe magazine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum