leonixx Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Mai putin cunoscute decat cele germane, japoneze si americane, amplificatoarele italiene fabricate in anii 60 si 70 au incantat urechile multor audiofili, inclusiv ale unora dintre noi care eram copii la acea vreme. Una dintre aceste firme a fost Geloso S.A. fondata de renumitul electronist John Geloso in 1931. A produs aproape tot ce inseamna aparatura electronica inclusiv componente. Am ramas placut impresionat de calitatea fabricatiei amplificatoarelor pe lampi Geloso construite cu componente proprii, dezvoltate "in-house". Au fabricat manual amplificatoare push-pull cat si single ended conform standardelor High Fidelity, cu EL84 si EL34. Editat Octombrie 14, 2016 de leonixx Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Am si eu un amplificator PP marca Geloso cu finale EL 503. Link spre comentariu
leonixx Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Felicitari! Sunt piese rare iar EL503 greu de egalat la calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum