nelutuPO Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Buna ziua, la un Indesit am troznit TNY266 si rez de 10 Ohmi , inlocuit cu alt TNY si rez , s-a aprins si in 3 secunde a puscat din nou piesele . Suspectez ca a fost un fake ci. Pot pune TNY 264 PN din recuperari ? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Condesatorii din jurul lui i-ai inlocuit? Verifica mai bine in jurul lui, vezi ca mai era si o dioda pe acolo care mai pica citeodata. Eu nu am avut probleme niciodata cu TNY-urile chiar daca unele erau de la TME si altele de la un magazin local. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 nope , nicidecum . ultima cifra trebuie sa fie musai mai mare sau egala cu 6 . cum 4 este mai mic decit 6 , rezulta ca nu merge . Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 am scris pe aici pe un topic pe undeva...la o masina de spalat Indesit am "sfarsit" prin a pune un mic transformator cu stabilizatoare de 5 si 12 v. TNY-ul crapa la 2-3 zile,o saptamana. piese puse din diferite locuri,inlocuit chiar si chopper-ul,tot ce tine de TNY si dupa....ce-i drept,stau langa postul de transformare si la prize am 240-245v... acusi se face aproape anul si masina nu a mai facut necazuri. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 am scris pe aici pe un topic pe undeva...la o masina de spalat Indesit am "sfarsit" prin a pune un mic transformator cu stabilizatoare de 5 si 12 v. TNY-ul crapa la 2-3 zile,o saptamana. piese puse din diferite locuri,inlocuit chiar si shoop-rul,tot ce tine de TNY si dupa....ce-i drept,stau langa postul de transformare si la prize am 240-245v... acusi se face aproape anul si masina nu a mai facut necazuri. Are dreptate. Eu am facut aceasta modificare la trei masini de spalat de acest tip. Merg de circa trei ani de zile fara nici o problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum