Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce varsta aveti?

Varsta  

203 membri au votat

1. 1. Ce varsta aveti?

• Sub 18 ani
      4
    • 18-25 ani
      12
    • 25-30 ani
      19
    • 30-40 ani
      45
    • 40-50 ani
      67
    • 50-60 ani
      37
    • 60-70 ani
      13
    • Peste 70 ani
      6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Respectul pentru interlocutor este obligatoriu intr-o societate civilizata...indiferent de subiectul tratat si de varsta celor care sustin dialogul!....parerea mea!

Total de acord cu cele spuse de colegu flomar60

Eu am 38 ani peste cam o luna .dar cum spunea cineva mai sus ori cine ar fi trebuie respect .

Link spre comentariu

Buna

Poi la mine se vede din ID ce varsta am,am ales special asta.

Am inceput cu invatatorul in clasa I,apoi in clasa a V-a Casa Pionierului.

Letconul meu Radioprogres este din 1974(rebobinat de vre-o 2 ori,carcase vre-o 10).

Important este sa comunicam cu respect intre noi,indiferent de varsta.

Adevarul ca politetea este buna,dar impiedica mult comunicarea,mai ales pe un forum

specializat cum este acesta.Eu consider ca se poate comunica politicos si la perosoana a 2-a.

Spor tuturor

Alex 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

59 de ani

In ultimii 20 de ani am fost scurtcircuitat de bolile din familie (initial copilul, dupa asta a facut sotia cancer - operata si se simte bine).

In urma cu doi ani era sa dispar ca magarul in ceata (diabet, hipertensiune, insuficienta renala + alte complicatii). Acum mi-am revenit partial, de asta am si intrat pe forum.

Dar este posibil sa trag mâţa de coada mai mult timp ca altii, care par sa fie sanatosi beton. S-au vazut multe cazuri din astea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca observati bine statiscile de mai sus, cei care vin dinainte de 1990 sunt cam o suta cinci zeci si ceva (daca este sa luam aprox. jumatate din grupa de varsta 25-30 ani).

Iar cei care vin de dupa 1990 sunt sub 30. Oare de ce ?

Ce sa fie de vina ? educatia, societatea actuala, globalizarea, sau alte cauze ?

Link spre comentariu

Educatia si nu in ultimul rand...facebuci-ul...Cat timp generatia ..."noua" nu mai deschide o ...carte(fie ea si de ...povesti),desigur,a se intelege ca nu generalizez...dar este inadmisibil ca in secolul XXI sa sustii ca Pamantul este...plan(drept) si culmea,culmilor...Soarele se invarte in jurul Pamantului...!! :dans: Daca nu scriam acest mesaj de pe laptop,credeam ca chiar am fost "teleportat"in ...Evul Mediu...! :qetrwe NU credeam pana la ora actuala ca exista asemenea....??? Va las pe voi sa apreciati ce..!! :jytuiyu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări