Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce varsta aveti?

Varsta  

203 membri au votat

1. 1. Ce varsta aveti?

• Sub 18 ani
      4
    • 18-25 ani
      12
    • 25-30 ani
      19
    • 30-40 ani
      45
    • 40-50 ani
      67
    • 50-60 ani
      37
    • 60-70 ani
      13
    • Peste 70 ani
      6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Confirm ca e chiar la fel.

Atat varsta cat si senzatia respectiva.

Nu este numai senzatia respectiva, perceptia este pur si simplu reala!

Simti, cum practic se comprima timpul!

Probabil si din cauza vitezei cu care se petrec lucrurile, evenimentele si activitatile.

,,Einstein este de vina, cu teoria relativitatii lui."

Nu stiu cum or fi altii, dar eu simt cum zboara timpul.

As vrea sa fac mai multe, dar nu am timp!

Georgian tv a spus: Absolut la fel,mai ales cand astepti data de ridicat salariul,pensia,etc,noi suntem de vina ca tragem de timp.

Cumva adevarat,in sensul ca noi toti cei care ne asiguram cele necesare traiului, dintr-o sursa de venituri de genul salariul sau pensia, fragmentam sau impunem involuntar niste repere in derularea timpului.
Posibil ca cei care nu depind, neglijeaza sau isi impun sa nu foloseasca aceste repere in existenta lor, nu sunt afectati de ,,sentimentul de comprimare a timpului".
Cu speranta ca nu voi fi admonestat pentru off topic, vreau sa multumesc si sa felicit pe toti colegii care au postat pina acum
pe acest topic!
Se poate purta o discutie si in termeni civilizati, la sectiunea ,,Discutii libere".
La mai multe ,,discutii libere"!
Va doresc o seara placuta! 
Link spre comentariu

Am aproape 51 de ani. "Meserii" diverse, pasiune electro-nica, -tehnica -reparatia.  Incepand de o baterie si un bec...

Am lucrat o gramada de ani cu tot felul de aparate care se baga in priza, mai multe am reparat, au fost unele care nu s-au putut sau nu am stiut,

Am si stricat  cateva, presupun ca altfel nu se poate. Si picioare in fund am primit pentru asta, normal, da' nu-i bai!

Multumesc germanilor si olandezilor ale caror aparate le-am reparat, fie ele tv, masini de spalat, combinuteaudio sau altele, care apoi s-au vandut ''bine merrsi''.

Am primit aici multe sfaturi , multumesc tuturor celor care m-au ajutat.

"Bleah"  !  Am ajuns sa nu mai tin pasul cu noile aparate si tehnologii, M-a lasat vederea, imi tremura mana uneori, incep sa slabesc fizic, nu stiu de ce :(

...Cand ma gandesc ca altii de varsta mea sau mai inaintata se mai ocupa cu astea, parca ma prinde o invidie, dar le urez multe aparate construite, kit-uri terminate, sau proiecte de la zero.

Va urez o seara buna!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări