Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce varsta aveti?

Varsta  

203 membri au votat

1. 1. Ce varsta aveti?

• Sub 18 ani
      4
    • 18-25 ani
      12
    • 25-30 ani
      19
    • 30-40 ani
      45
    • 40-50 ani
      67
    • 50-60 ani
      37
    • 60-70 ani
      13
    • Peste 70 ani
      6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu m? incadrez la tineret? 28, fara nicio secunda de jocuri pe calculator ,dar cu facebook.

Eu cand am terminat facultatea prin 2011, din 80 de absolventi "ingineri" am fost cred ca singurul care petrecea timp pe elforum si alte forumuri tehnice. La fel este si astazi, toti care merg acasa dupa lucru, stau la televizor uitandu-se la diferite emisiuni de divertisment si stau la calculator jucandu-se diferite jocuri, asta in fiecare zi. Mai sunt si cativa care isi pierd timpul liber zilnic prin cluburi... Pe calculator singurul joc cu care m-am jucat relativ mult a fost Microsoft Flight Simulator, restul jocurilor nu prea ma interesau. Pe Facebook sunt mult online deoarece acolo discut cu prieteni si rude, de cand au renuntat toti la Yahoo Messenger. In rest, mi-am pastrat pana in ziua de azi obiceiul de a intra zilnic pe fiecare forum pe care sunt activ, cateva forumuri din Romania si cateva internationale.

Link spre comentariu

Chiar asa de putin tineret sub 30 de ani ?

Cred ca sunt foarte ocupati cu alte "pasiuni" muult mai importante.

Adevarat grait-ai!

Tineretul din ziua de astazi, are preocupari si pasiuni, adaptate / adoptate sau impuse de societatea in care traim:

Cu necesitatile, posibilitatile si tentatiile oferite de aceasta.

La o apreciere simplista si rapida, referitoare la remarca dumneavoastra, eu as distinge patru mari categorii de oameni vizati

de ,,microbul electronicii":

1.Tineri care nu au nici o tangenta cu electronica, sau cu stiintele exacte, dar care stralucesc sau isi castiga existenta in mod onorabil in domeniul lor de activitate (non tehnic).

2.Tineri care activeaza in domeniul electronicii la nivel profesional, care sunt prea acaparati de studiul si munca lor, si pentru care

interventia pe un forum de electronica reprezinta o corvoada in plus, adica repetarea activitatii de la locul de munca.

Cel mult se inregistreaza si frecventeaza forumul, doar pentru relaxare (mai sunt si exceptii, deci felicitari lor).

3.Tineri pentru care orice activitate lucrativa, care mai presupune si un efort intelectual si de investitie materiala in ,,fiare si alte dracii" reprezinta un nonsens. Ei sunt categoria pagubitoare si nonproductiva a societatii.

4.Tinerii cu orice fel de pregatire tehnica, care iubesc, practica si impartasesc si altora cunostintele lor, in domeniul practic si teoretic al electronicii. Aici este locul tuturor: ,,celor de la varsta primei copilarii, pana la cea de-a doua copilarie"

Scuze pentru off topic, sper ca moderatorii sa inteleaga!

Si acum on topic:

,,Tanar" de 49 de ani, inginer TCM / IPB, profesia actuala electrician forta si automatizari industriale, indragostit definitiv

de Electronica.

Sa aveti o seara frumoasa!

Link spre comentariu

Mult prea putini tineri pe aici desi m-as fi asteptat ca ei sa predomine cel putin la categoria intrebaciosi... de ce n-am avut si eu accesul la asa o sursa de informatii cind m-am apucat de mesterit ?!?! 

Initial votasem si eu la cei mai tineri (in gluma) dar cind am vazut ca eram numai o pereche mi-am retras votul pt as fi influientat prea mult rezultatul. 

Acum n-am mai votat dar ma incadrez si eu cam pe acolo pe unde este virful la clopot...........

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări