Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce varsta aveti?

Varsta  

203 membri au votat

1. 1. Ce varsta aveti?

• Sub 18 ani
      4
    • 18-25 ani
      12
    • 25-30 ani
      19
    • 30-40 ani
      45
    • 40-50 ani
      67
    • 50-60 ani
      37
    • 60-70 ani
      13
    • Peste 70 ani
      6

Postări Recomandate

De ceva vreme ma tot intrebam oare ce varste au utilizatorii activi ai acestui forum. La utilizatorii pe care ii cunosc bine, stiu aproximativ varsta, mai sunt si utilizatori care si-au completat data nasterii la profil. Insa sunt multi care nu au facut publice aceste informatii.

M-am gandit sa creez acest topic in care sa poata fiecare utilizator sa-si "voteze" anonim varsta. Sunt curios la care categorie de varsta se vor aduna cele mai multe voturi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Inca putin si o sa am jumatate de secol.

OOO,cand bem o tuica din partile dsrta?multi inainte fara numar............................................

Aproape 40. Din sensul alalalt.

Fabricatie 69. An bun, as putea zice.

Pastrati-va optimismul,ca nu aveti ce pierde,cum spunea un om (nu exista batranete,poate doar o varstra cu ceva mai multe amintiri)

Link spre comentariu

Salut,

Cine mi-a citit profilul a observat(cred) ca nu am facut nici un secret din a-mi divulga,(datele balistice)anul,luna si ziua venirii mele pe pamint. 07.10.1953 , deci am implinit nu de mult 63 de anisori. Peste vreo 3 luni ma pensionez.

Daca nu ma insel cel mai batrin dintre noi este @miron1947.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări