Swat Cat Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 (editat) vreau sa fac o usita mica pentru pisica care sa se deschida cand se apropie de ea la minim 40cm de senzor.nu stiu ce pot sa pun pe zgarda ei ca sa fac identificarea. RFID ar fi fost foate simplu dar stiu ca nu are distanta mare de citire.ce alte varianta as avea? Editat Octombrie 13, 2016 de Swat Cat Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 A mai fost acum 2-3 luni un topic identic. Cauta-l si vezi ce solutii s-au gasit acolo pt ca eu nu le mai tin minte..... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 ce titlu? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Nu mai stiu. Parca pe la arduino era ... PS: eu nu mai am pisica de peste 10 ani asa ca nu ma prea interesa. Editat Octombrie 13, 2016 de sesebe Link spre comentariu
amudsen Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Fa o usita din plexiglas, cu inchidere magnetica. Pisica se va obisnui cu ea, o sa impinga cu capul sau cu labuta si o sa treaca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 http://www.elforum.info/topic/117227-secret-key/ Link spre comentariu
one Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Cumpara de pe siturile chinezesti un receptor RFID pentru Arduino (cum ar fi RC522 sau echivalent) si o sa ai si niste chei tip breloc. Poti sa pui la pisica o astfel de cheie si faci usita sa se deblocheze cand ajunge pisica in apropiere. Antena receptorului RFID o poti pune sub o placa peste care sa paseasca pisica pentru a ajunge la usita. Link spre comentariu
Vizitator cristi_an Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Sau identificare cu bluetooth low energy: daca esti pair-uit, cand apare pisicain preajma sa se deschida usa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum