ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Salutare tuturor.La acest sasiu,i-am reparat sursa .l-am pus in functiune imaginea ce avea probleme de geometrie pe care le-am rezolvat din meniul servis,dar la o examinare mai atenta la cautare automata a progr. acestea nu se automemorau ,cu greu pot stabiliza cu acordul fin un program.I-am rescris dumpul dar am avut aceiasi probleme cu geometria si nememorarea programelor .Multifunctionalul nu are bob. de caf ,tens. de alimentare sunt corecte ,rog sugestii.... Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Sanatate permanenta ! Compara valorile din tabel cu cele reale din TV in service mode. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 La asta m-am gandit si eu dar de unde am descarcat eu manualul service n-am gasit nici un tabel cu parametriiptr.acest capitol (adj.AGC).In meniul service n-am dat de aceasta pagina(sau poate n-am stiut eu?)... Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Este sasiu BEKO-K1 , da ? Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Da. Am reusit sa intru in submeniul IF ADJ. sub el am AGC FOR VHI cu setare =2, PIP AGC cu setare=15, PIP AGC FOR VHF I cu setare=20 Acum nu stiu de unde sa iau (sau sa pot compara) valorile corecte ,ptr.remediere... Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Numai daca ar avea cineva un TV functional sa le ia de acolo. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 In depanat.nr 30 este dat aproape totul despre acest sasiu dar ce-mi trebuie mie asta nu mai apare.. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Noteaza valorile pe care le-ai gasit in TV apoi modifica-le ca in tabel , vad ca difera. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Am incercat modificarea mai multor valori dar fara rezultat.Inrebarea care mi-o pun este ,de ce prin rescriere memoriei am acelasi simtom? Daca era un dereglaj de valori inainte ,parametrii corecti nu ar fi trebuit sa-mi fie corecti dupa rescriere? Cred ca altundeva ar fi problema dealfel dimesiunea pe verticala si corectia pe est west eau dereglate mult.. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Spune codul VCT si poate au colegii un dump salvat dintr-un TV pe care l-au reparat. AGC METHOD este SYNC+PEAK WHITE ? Editat Octombrie 13, 2016 de surubarila Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Da asa este setat. http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=94577 De aici am luat dumpul,proces. este acelasi numai ca mai are o eticheta cu urmatoarele inscrisuri: SK 1256, K1 BK SLIM 11 si cam atata .. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Am incercat modificarea mai multor valori dar fara rezultat.Inrebarea care mi-o pun este ,de ce prin rescriere memoriei am acelasi simtom? Daca era un dereglaj de valori inainte ,parametrii corecti nu ar fi trebuit sa-mi fie corecti dupa rescriere? Cred ca altundeva ar fi problema dealfel dimesiunea pe verticala si corectia pe est west eau dereglate mult.. Dupa ce modifici valori in service le "tine minte" ? Scrie dump-ul intr-o memorie noua. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Am modificat la agc o valoare am iesit din service ,am stabilit un program chinuit cu acordu fin ,am comutat inaintesi revenind la programul initial acesta apare pentru o secunda dupa care dispare si daca doresc sa-l gasesc ma folosesc iar de reglaj fin. uitasem sa mentionez ca revenind la ce m-ati intrebat in servis se regaseste valoare modificata anterior. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Momentan nu am acces la schema , verifica si tensiunile la selector sa fie stabile,filtrate corect etc. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 tensiuni pe selector sunt agc=2v(cu semnal),si 3,5 v fara. iar celelalte sunt ok. Ramane sa schimb si selectorul cand o sa fac rost,dealtfel si memoria cu una noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum