FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Cu ocazia aceasta mi-am amintit de un banc daca se poate numi asa,eu mai mult il vad ca pe un exemplu de luat in seama,se duc doi tigani sa fure porumb de pe camp,adica tata si fiul lui,incepe sa culeaga tacsu dar la un moment dat il intreaba fiul:tata team vazut ca te ai uitat in stanga in dreapta sa nu vina cineva dar in sus nu teai uitat,deci trageci concluzia. Totusi am zis ca acel mesaj de mai sus o sa fie ultimul,dar nu pot sa ma abtin.... Pai asta nu prea pare un banc,totusi pare mai mult o realitate care asa si este. Deci asa cum v-am zis Dumnezeu e mare si puternic,el face din viu, mort si din mort, viu. Dupa ce iti da Dumezeu cate o palma,incepi sa zici,Doamne oare cu ce am gresit eu de ce mi-ai dat acest necaz... Deci trebuie sa fim foarte,foarte atenti pentru ca nu e de bine de loc in aceste cazuri... Noapte buna !!! Editat Octombrie 12, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Eu ma mai gindesc si la transport sa nu se fi intimplat ceva , ca HDD sunt cam slabe la trinte sai zic asa , deci posibil sa fie si aceasta cauza , depinde si cum lea impachetat sau cum au mers la transport Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Pai ce este posibil ca cei de la posta romana sa arunce coletele oamenilor din mana in mana ca pe pepeni? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Când trimiți un HDD cu Poșta, trebuie să-l învelești ca pe ou în zece straturi de spumă sau folie cu bule de aer, chiar dacă joci fotbal cu el să nu aibă nimic !!! Harddisk-urile sunt componente fragile, capetele de citire fiind casante, iar o căzătură mai dură provoacă deseori defectarea iremediabilă a capului de citire. Nici nu vă imaginați ce handicapați pot lucra în unele secții ale poștei sau firmelor de curierat, s-a mai prezentat și pe YouTube cum aruncă unii poștași sau curieri cu coletele, nu numai de la noi din țară. Dacă aveți ceva probleme personale, rezolvați-le prin mesageria privată, nu vă bălăcăriți pe topic, am făcut curățenie, ultimele postări sunt ascunse.... Link spre comentariu
Postări Recomandate