Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HDD de 250gb nerecunoscut pe pc

Giorgian tv

Postări Recomandate

Va salut domnilor colegi si buna seara,am cumparat de pe acest forum un hdd de 250gb care dintrodata nu mai este recunoscut de catre calculatorul meu,crede-ti ca se mai poate face ceva?asta in cazul daca se mai poate face ceva,menntionez ca am mutat jumper-ul acestuia in toate pozitile posibile si degeaba,bad-uri nu are deloc functioneaza perfect,va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Giorgian tv

13

• FLORIN IORDACHE

8

• Florinel TV

6

• surubarila

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

HDD este pe sata sau ata? cablu lai schimbat? in bios il vede?

HDD este pe ata,cu cablu nu se pune problema,daca pun alt hard il recunoaste din prima,in bios nu am intrat si nici nu am curaj sa intervin pentru ca nu sunt suficient de experimentat si imi este frica sa nu stric ceva pe acolo.

Link spre comentariu

Atunci verifica tensiunile pe HDD cea de 5v si 12v , au cite o siguranta sa nu fie intrerupta

E, asta nu am facuto domn florin,chiar acum ma apuc.

am verificat sunt bune inclusiv diodele

Link spre comentariu

bad-uri nu are deloc functioneaza perfect,va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Eu unul nu prea am inteles o chestie,dvs ati zic ca nu este recunoscut hdd-ul de calculator,nuu?

Daca da,atunci cum ati facut dvs testul pentru bad-uri....?

Astept un raspuns !

Link spre comentariu

In pc-uri sunt varza la capitolul de intrat in bios,mai mult decat sa-mi instalez sistermul de operare plus driverele aferente nu ma bag,imi este frica sa nu fac ceva rau.

Eu unul nu prea am inteles o chestie,dvs ati zic ca nu este recunoscut hdd-ul de calculator,nuu?

Daca da,atunci cum ati facut dvs testul pentru bad-uri....?

Astept un raspuns !

Pai a functionat domn florin din prima decand l-am cumparat si nu avea bad-uri,si dintrodata nu il mai vad,daca bag altul il recunoaste din prima fara probleme.

Link spre comentariu

Eu unul cred ca e placa electronica a hdd-ului cu probleme,asa ca nu stiu daca se poate repara sau merita reparat,acum mai depinde si cat ati dat pe acest hdd-u.

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Nu trebuie intrat in BIOS pt. ce-am zis mai sus : click dreapta pe iconita Computer de pe desktop , in fereastra care apare click pe Manage>alta fereastra>dublu click pe Disk Management.Daca vrei pun poze.

Link spre comentariu

Atunci verifica tensiunile pe HDD cea de 5v si 12v , au cite o siguranta sa nu fie intrerupta

Totusi incercati si ce va spus colegul mai sus pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. :reytre

Link spre comentariu

nu este problema de bani,nu sunt rau de paguba,am dat pe el 62lei cu tot cu rambust,dar mam bucurat si eu ca am si eu un hard mare ca mam saturat de cel de 40gb pe care il am in pc,adica nu prea mai am spatiu pe el de stocare,am foarte multe scheme tv pe el,de fapt orice schema pe care o vad pe acest forum o descarc.

Link spre comentariu

trebuie intrat in BIOS  si vazut daca e recunoscut...daca nu l vede BIOS ul , windows ul ce sa i faca? sa ''vada'' un device care BIOS ii spune ca nu e acolo? n are nici o relevanta ce spune windows,intra in BIOS  ca n ai alta solutie! n are ce se intampla,doar intri si vezi daca il vede!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări