Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor ir g4pc40k

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kata_tel

3

• leoncris

2

• letsocro

2

• Giorgian tv

1

Top autori în acest subiect

IRG4PC50W are 27A la 100 grade si 55A la 25 grade.Trebuie sa functioneze ok.Daca cedeaza (desi nu cred), vezi anuntul lui Constantin Ungureanu de la vinzari, are IGBT- uri de calitate si puternice.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
La 12.10.2016 la 13:55, Vizitator a spus:

IRG4PC50W are 27A la 100 grade si 55A la 25 grade.Trebuie sa functioneze ok.Daca cedeaza (desi nu cred), vezi anuntul lui Constantin Ungureanu de la vinzari, are IGBT- uri de calitate si puternice.

Am o problema similara cu o banda de alergat Domyos TC4... Puteți sa îmi spuneți dacă s-a rezolvat problema și cu ce piesa? Cea originala sau echivalent? De unde se poate achiziționa? Mulțumesc! 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 12.10.2016 la 10:19, kata_tel a spus:

am acest tranzistor in scurt si nu stiu un echivalent sau daca as gasi in comert si un pret. este pe placa la o banda de alergare. ms

salutare,  cum ai rezolvat pana la urma cu placa de alergare? am aceeasi problema la o banda Domyos TC4 din Dechatlon...am pus un tranzistor echivalent si pleaca banda  insa cand intra in sarcina 9 ma urc sa alerg pe banda) tot il arde...oare ce mai poate fi defect?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări