franzm Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 (editat) Diferente fata de schema Revox: - final ultralinear - reactie locala în catozi final prin rezistori - posibilitate echilibrare finali - posibilitate echilibrare defazor - decuplare G2 etaj intrare (si catod la frecvente înalte) - rezistor fix G1 etaj intrare - semireglabil pentru dozarea reactiei negative globale Concurez în afara concursului. Editat Iulie 12, 2020 de franzm Link spre comentariu
florinapostol Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 (editat) Salut. Fata de schema initiala eu vad in plus ceii doi semireglabili . unul din anozii e80cc (50k) si cel de 1k din G1 lampi finale. Cred ca sint pentru egalarea semnalelor defazate. nu concurez. vreau doar sa vad daca inteleg ceva !! Editat Iulie 12, 2020 de florinapostol Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 23 minute, franzm a spus: Diferente fata de schema Revox: - final ultralinear - reactie locala în catozi final prin rezistori - posibilitate echilibrare finali - posibilitate echilibrare defazor - decuplare G2 etaj intrare (si catod la frecvente înalte) - rezistor fix G1 etaj intrare - semireglabil pentru dozarea reactiei negative globale Concurez în afara concursului. Adjudecat. Te rog sa îmi lași pe privat datele de livrare Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Le donez. Gasiti dvs. pe cineva mai sarac. 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 17 minute, franzm a spus: Le donez. Gasiti dvs. pe cineva mai sarac. Ca să fie fair play te las să decizi cui să le donez, dar te rog să fie un pasionat de tuburi. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Nu cunosc pe nimeni. Daca nu gasiti pe cineva potrvit, ramâne jackpot pentru concursul viitor. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 1 minut, franzm a spus: Nu cunosc pe nimeni. Daca nu gasiti pe cineva potrvit, ramâne jackpot pentru concursul viitor. Cum dorești. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 (editat) Acum 6 ore, viobio a spus: Schema sursei de alimentare și desenul cablajului imprimat pentru sursa de alimentare. Schema inițială a fost modificată de mine, ce se află în montaj este identic cu ce este desenat pe schemă Lansez o provocare, cine scrie primul ce modificări am adus schemei inițiale, inclusiv rostul lor în schemă, primește : 8 socluri novale pentru sasiu, socluri românești. 4X6P14P 2X6J32P 2X6H1P Soclurile și tuburile sun noi nouțe, cu tuburile se poate construi un asemenea amplificator, pentru 6H1P pot da valorile din anozi și rezistența din catozi..... pe privat. Start. Am desenat alt cablaj imprimat pentru sursa de alimentare, primul a ieșit prea mare, azi am tras o fugă până la bunker și am luat placa de cablaj imprimat pe care se va afla sursa de alimentare, a fost "pictat" old school, cu marker permanent, "proiectarea și pictarea" durat maxim o oră. Editat Iulie 12, 2020 de viobio Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 (editat) On 7/10/2020 at 7:35 AM, viobio said: Azi am primit transformatoarele. Am rezolvat și cu soclurile, am vopsit cu spray negru sistemele de prindere de la alt fel de socluri. Scuze pentru interventie. Gaurile pentru socluri sunt ştanțate cat sa decizi tu daca le folosesti sau nu? Vad una nefolosita in fata. LE: e o piesa din soclu... acum vad. Frumos conceptul, lateralele sunt din ce tip de lemn. E culoarea naturala? Editat Iulie 12, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 Acum 4 minute, Thunderer a spus: Scuze pentru interventie. Gaurile pentru socluri sunt ştanțate cat sa decizi tu daca le folosesti sau nu? Vad una nefolosita in fata. LE: e o piesa din soclu... acum vad. Frumos conceptul, lateralele sunt din ce tip de lemn. E culoarea naturala? Nu am habar din ce lemn sunt lateralele, ceva esență tare, sunt la culoarea naturală, date doar cu lac incolor Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 12, 2020 Partajează Postat Iulie 12, 2020 (editat) Acum 7 ore, viobio a spus: Ca să fie fair play te las să decizi cui să le donez, dar te rog să fie un pasionat de tuburi. Am gasit totusi pe cineva. Colegul @icar e pe cale sa redevina lampar (are oarece antecedente). Fiind si aeromodelist, ma astept ca si aspectul sa fie deosebit. Asa ca, daca se poate, va rog sa i le trimiteti dumnealui. Multumesc. Editat Iulie 12, 2020 de franzm 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 20 ore, viobio a spus: Am desenat alt cablaj imprimat pentru sursa de alimentare, primul a ieșit prea mare, azi am tras o fugă până la bunker și am luat placa de cablaj imprimat pe care se va afla sursa de alimentare, a fost "pictat" old school, cu marker permanent, "proiectarea și pictarea" durat maxim o oră. Trag tare, poate îl termin de montat azi. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 La 12.07.2020 la 17:02, viobio a spus: Am desenat alt cablaj imprimat pentru sursa de alimentare, primul a ieșit prea mare, azi am tras o fugă până la bunker și am luat placa de cablaj imprimat pe care se va afla sursa de alimentare, a fost "pictat" old school, cu marker permanent, "proiectarea și pictarea" durat maxim o oră. Erată. In nemernicia mea.... ca un câine turbat am desenat total greșit decuplarea G2 EF86. G2 se poate decupla la masă prin condensatorul de 680nF in acest caz nu se mai montează cel de 220nF. A doua varianta este excluderea condensatorului de 680nF, între G2 și catod se montează condensatorul de 220nF Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Măsurători la 1000hz sarcina 8 ohmi 9w sinus nelimitat cu THD 0,12%. Am făcut și ceva teste de sound, sunt 100% mulțumit de rezultat https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2964679420248149&id=205920622790723 Tuburi folosite 4X6P14P-EV 2XE80CC SQ Philips 2XEF86 Tungsram The end. Editat Iulie 13, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 (editat) victordascalescu Nu stiu in ce stadiu sunteți cu proiectul, cel cu 4xEL84, acest amplificator l-am făcut și ca provocare, ca să vă convingeți că ce am recomandat eu este ceva bun, nu sunt de aruncat 9w cu 0,12% THD la 1000hz, UL. Cu conexiune A1UaA2 a trafului de ieșire, G2 finale la Ua, puterea urcă la 12,5w dar creste THD la 0,3%, cu 4 finale pe canal îi dublați puterea. Toată jmecheria pentru a obține acel THD mic se regăsește în cele trei semireglabile multitura de pe fiecare canal. Editat Iulie 14, 2020 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum