Radiotelegrafist Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 tot ce pot sa spun sigur este faptul ca tot bobinajul are lungimea de 3metri,masurat de mine de curiozitate Link spre comentariu
hpavictor Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 (editat) Aveti vreo documentatie cu privire la RF H25? Nu găsesc niciunde acest aparat...Am găsit ceva asemănător , așa îmi amintesc .Nu este identic , dar poate fi orientativ nivelul tehnic de vârf în comparație cu seria RIC ! http://docdro.id/ywRmTix De remarcat faptul că există o asemănare " întâmplătoare " între căștile folosite la Panasonic RF8 și cele asamblate la Electromureș ... Editat August 31, 2017 de Victor Link spre comentariu
YO2SCF Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 La 30.11.2016 la 9:10, VAX a spus: Eu detin 75 de circuite BA1014N, cumparate in anii '90 la pret mic (crescuse salariul din cauza inflatiei). La Multi Ani! Mai aveti astfel de circuite integrate? Sunteti dispus sa ma ajutati cu 5 BA1014N contra cost? Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Le-am vandut pe forum, nu-mi trebuiau. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Cautand altceva am gasit aceste fotografii: Cel putin una din casti a fost livrata impreuna cu radio RIC. Ghiciti care. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Acum 30 minute, Ovidanie a spus: Cel putin una din casti a fost livrata impreuna cu radio RIC. Ghiciti care. Daca e vorba de cea cu guler metalizat, n-a avut nici o legatura cu RIC. Probabil a echipat alt aparat nu chiar indigen. Pe cele originale era inscriptionat in dreptul iesirii cablului din carcasa, Japan. Ulterior au scos si ai nostri, fara nici un marcaj, dar nu se mai auzeau la fel. Link spre comentariu
okean Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 Poza 2 prima din dreapta ! Cele din poza 1 sunt Japan... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Februarie 4, 2020 Partajează Postat Februarie 4, 2020 După ce am descompletat Ric-ul, cel mai mult am chinuit BF-ul de pe intrare, îl foloseam în mai multe montaje că era unicul FET ce îl aveam. Link spre comentariu
vranceanu Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Hai ca modelul asta nu il mai are cineva . 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum