florianmro Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Cum gasiti aceste componente ca si calitate ? Prezinta jocuri ? Vorbesc de cele noi desigur .Ar trebui sa fie superioare sistemelor de tije cu rulmenti liniari , ma gandesc ,stiu ca nu sunt chiar de "top" insa . Am vazut ca sunt folosite la anumite modele de 3d printere Link spre comentariu
Vizitator donpedro Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Salut Depinde in ce fel de aplicatie CNC le veti folosi, cum ati scris mai sus sunt folosite la imprimantele 3d cu succes, sunt foarte bune, , dar sunt multe copii chinezesti ale acestora care, acum depinde de noroc daca se poate spune asa, unble merg fara jocuri, altele.... ori au jocuri ori merg foarte greu Orice ai fi insa sunt net superioare sistemelor cu axe de ghidaj nesustinute si rulmenti liniari. Link spre comentariu
florianmro Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Adica sa inteleg ca sunt la paritate cu axele de ghidaj sustinute sau chiar si acestora le sunt superioare ? Link spre comentariu
katran Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Man .... hiwin a copiat designul THK ... alea sunt ghidaje profilate cu ogive , acolo sunt 4 randuri de bile , dispuse la 45 de grade , cu recirculare in interiorul rulmentului liniar ... teoretic , pot inghiti sarcini pe 4 directii , la fel ca originalele de la THK , respectiv seria HSR . Cum adica sa fie la paritate cu axele cilindrice sustinute ? Sunt mult peste , si al precizie , si la rigiditate ... e adevarat ca prietenii chinezi le-au copiat si p-astea , si le produc asa , dupa ureche ... d-aia nu gasesti o pereche de ghidaje identice , ca au tolerante mari de fabricatie , de unde si pretul de dumping ... Alea taiwaneze insa sunt in mintile lor , eu am folosit si nu am putut masura vreo diferenta intre ele si THK . Link spre comentariu
florianmro Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Man .... hiwin a copiat designul THK ... alea sunt ghidaje profilate cu ogive , acolo sunt 4 randuri de bile , dispuse la 45 de grade , cu recirculare in interiorulrulmentului liniar ... teoretic , pot inghiti sarcini pe 4 directii , la fel ca originalele de la THK , respectiv seria HSR . Cum adica sa fie la paritate cu axele cilindrice sustinute ? Sunt mult peste , si al precizie , si la rigiditate ... e adevarat ca prietenii chinezi le-au copiat si p-astea , si leproduc asa , dupa ureche ... d-aia nu gasesti o pereche de ghidaje identice , ca au tolerante mari de fabricatie , de unde si pretul de dumping ... Alea taiwaneze insa suntin mintile lor , eu am folosit si nu am putut masura vreo diferenta intre ele si THK .Stiu ca am dus comparatia la extrem dar intentionat am facut-o .Intr-adevar marca la origine e buna , m-am mai documentat intre timp .Eu intentionez sa folosesc sina de 12 pentru nevoile mele , de 15 cred ca e prea mult , insa imi face impresia ca cele de 12 nu au 2 randuri de bile ,sau poate ma insel .https://youtu.be/2I44OT7c_MYhttps://youtu.be/K3i-Ecb698g Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum