Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD " LG " model 32LC52-ZC

Postări Recomandate

Am reusit sa intru in service mode. Da, adevarat, meniu apasate minim 8 secunde. Eu incercasem si cu aceste taste, dar nu am tinut asa de mult apasat. V-am bagat in lista de prieteni. A fost foarte straniu acest defect. Mii de multumiri pentru ajutor. Sunt bun de cinste. Respecte.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

11

• orgasmo

4

• gabiz_ro

2

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua stimati colegi. Mai jos pun un link cu o metoda de a intra in meniul service la niste modele de TV " LG ". Practic acel fisier wave emite un cod care face sa intre acel TV in meniul service. Ce as vrea sa intreb: unde as putea gasi fisierul Wave cu respectivul cod? Sau poate il are careva si vrea sa-l uploadeze.

Filmuletul este aici:

Link spre comentariu

Pai,sunt doua link-uri in comentariile la clip.

http://www.delenda.net/varie/LG-service.zip

http://openlgtv.org.ru/wiki/images/d/df/Service_IR.zip

Daca ai telecomanda programabila este acolo LG-Service

Linkurile le-am accesat si am descarcat fisierele. Intr-adevar, sunt niste fisiere wave, dar niciunul nu da comanda " Service mode ". Am facut " unealta " cu ledul IR si cu mufa jack exact cum spune acel user in tutorial, dar nici un fisier wave din cele descarcate nu fac comanda " Service ".

Bun. Am telecomanda programabila Longer. Care ar fi procedura de a intra in meniul service cu ajutorul acestei telecomenzi programabile?

P.S. Aceasta unealta ar fi buna si pentru Daewoo sasiu CP375 ca si la alea trebuie telecomanda speciala pentru intrat in meniul service.

Link spre comentariu

Intr-o arhiva era si varianta cu doua led-uri antiparalel,poate functioneaza mai bine.

Trebuie sa fie volumul dat mai tare si "unealta" mai aproape de TV,directionata bine.

Deschizi programul pentru Telecomanda,momentan eu am Longer IR Programmable Remote Control V7

Apesi Search,mergi la Internet shared database,la brand filter scrii service si apare service LG apoi add to my database.

Programezi telecomanda si vezi in program tastele necesare,i+ si Text.

Editat de gabiz_ro
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Am întâlnit același defect apărut după 12 ani de funcționare fără probleme la un TV LG 32LC41. După înlocuirea a 4 electrolitici de 2200uF/10V care erau umflati am crezut că am scăpat, dar TV-ul tot defect (se oprește după câteva minute). Am localizat și înlocuit și Q311. Nu am avut smd așa că am făcut o ,,troglozenie,, cu un 2N5551. Acum funcționează ok. Am mai găsit tratat acest subiect și aici https://electronicrays.blogspot.com/2019/04/collection-how-to-repair-lg-lcdled-tv.html?m=1

IMG_20210514_171245~2.jpg

IMG_20210514_165927~2.jpg

Editat de marik2500
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări