Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

asta nu e o argumentatie tehnica , ca aveti dvs surse de pe marte sau de pe venus...ci palavrageala ieftina...! ma lasa rece de tot sursele matale si alte scule cu care va tot laudati pe`aici degeaba ...! daca eu am gresit cu ceva in ceea ce am spus mai sus , atunci corectati-ma cu argumente tehnice pertinente si logice --- si voi fi gata sa-mi pun cenusa in cap

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• misuraelectronic

2

• costinium6

2

• iordan

1

Vizitator VladM

wow intentia mea nu era sa provoc o cearta pe subiectul acesta dar imi cer sincerele scuze insa mai am o curiozitate este posibil ca pocniturile zgomotul care apare in difuzoare sa fie din cauza alimentarii necorespunzatoare a amplificatorului?

Link spre comentariu
Vizitator VladM

probabil e o intrebare stupida dar cum ar arata o bucla in masa sau cum as putea face asa ceva ?stiu sa spun sigur ca tot ce inseamna masa este comun toate masele sunt legate intre ele

Link spre comentariu

wow intentia mea nu era sa provoc o cearta pe subiectul acesta dar imi cer sincerele scuze insa mai am o curiozitate este posibil ca pocniturile zgomotul care apare in difuzoare sa fie din cauza alimentarii necorespunzatoare a amplificatorului?

Daca finalul nu este dat la maxim ,ci sa zicem la 25% din volum 2A este suficient pentru el.Daca si asa se manifesta zgomotul e clar ca este din alta cauza.Intre pinii de intrare si masa ai ceva rezistente montate sau nu?
Link spre comentariu
Vizitator VladM

Daca finalul nu este dat la maxim ,ci sa zicem la 25% din volum 2A este suficient pentru el.Daca si asa se manifesta zgomotul e clar ca este din alta cauza.Intre pinii de intrare si masa ai ceva rezistente montate sau nu?
nu am rezistente montate intre pini si masa
Link spre comentariu

nu am rezistente montate intre pini si masaPune 10-15K intre fiecare intrare si masa sa vezi rezultatul.Banuiesc ca tot pe pinii de intrare ai conzii inseriati.

Link spre comentariu
Vizitator VladM

am inserat rezitoriii si am corectat rezistorul de 22k am pus unu de 10 k cum ai spus si merge de minune problema din cauza careia apar acele sintome este impedanta difuzorului am incercat difuzoare de la 2 pana la 8 ohmi si cu cele de 8 ohmi nu bazaie orice impedantza mai mica de 8 ohmi incepe sa bazaie idee e ca merge ca pana sa inserez rezistorii de 10 k bazaia si pe 8 ohmi ms mult de ajutor va sunt recunoscator

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări