laur82 Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Buna seara tuturor! A venit cineva cu un playstation3 la reparat si are urmatorul defect. Dupa ce il alimentez se aprinde ledul rosu de stand-by dupa care in incercarea de a scoate cd-ul sau de ai da on se stinge bipuie de 3 ori iar ledul rosu se aprinde consecutiv de trei ori. Am dat un search pe net si zice ca ar fii de la hdd. Vroiam sa stiu daca sa mai lovit cineva de acest defect daca se merita reparat si daca costul este ridica. Daca detine cineva si o schema a lui ar fii binevenita. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 stai calm schema nu te ajuta deloc,acolo e cipset video dezlipit Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Buna seara! Problema s-a rezolvat prin incalzirea cu turbosuflanta. Acum ramane sa vedem cat v-a rezista reparatia,oricum i-am spus omului ca exista sansa sa se mai defecteze. Link spre comentariu
Xaby Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Cel mai probabil il tine o luna doua. Dezlipirea chipset-ului este boala lor. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 O sa va mai tin la curent in legatura cu durata acestei reparatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum