vergil Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Problema este din protectie . Va propun sa decuplati protectia , prin deconectarea rezistentelor R497/R465/R466 . Vedeti daca mai intra releul . Daca intra le conectati la loc , fiindca defectul este in alta parte . Ziceti ca ati schimbat placa cu stk-urile . Daca da este putin probabil sa iba acelasi defect . Si totusi ati schimbat electroliticii , macar pe cei de la filtrare . C405 si C406 . Sant de 2200mf si acestia cam dau probleme in timp .Vedeti daca tensiunea pe ei este egala . Apropo , ce tensiune aveti acolo ? Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Buna seara, am deconectat rezistentele R497/R465/RR466 de pe placa cu STK 403-090 si am probat-o cu o singura boxa originala de 6 ohmi si intra in protectie pe la 24 volum. Am pus strap si pe releul de pe sursa ...tot se deconecteaza, am masurat tensiunea pe cele doua condensatoare de 2200mf ,fara semnal 50,4v ,fara diferente.Da, am schimbat acesti condensatori si puntea redresoare de prima data pe placa originala .. .atasez poze: Multumesc frumos pentru ajutor . Editat Octombrie 13, 2016 de johans Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Banuiesc ca strapurile le-ati pus pe iesirile spre boxe . 50v mi se pare cam mult , in schema trebuie sa fie 44/45v . In datasheet este +-65v , daca este asa nu ar fi totusi mult . Poate gresesc eu . Deconectati si detectorul de temperatura , mai precis deconectati rez R486 , sa-l scoatem din cauze posibile . Daca tot mai intra releul verificati tz , 485/486/487/488 , ceva nu este in regula acolo . Verificati tensiunile de pe ei , si apoi pe ei prin scoatere . Din anumite motive tocmai luni mai putem vb . Succes . Editat Octombrie 14, 2016 de vergil Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Multumesc frumos de ajutor, nici eu nu prea am avut timp de combina....da, mi-as dori sa o repar... Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Buna seara, am avut putin timp si am eliminat R485,486,487,488 si am probat-o pe fiecare canal separat cu o boxa originala si decupleaza la volum 24, strapul l-am pus pe releul de pe sursa...o seara frumoasa Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Deconectati si rez 481 , si vedeti daca se repeta fenomenul . Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Multumesc , am sa incerc .. Editat Octombrie 21, 2016 de johans Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Buna ziua, am scos si rez 481 si fenomenul se repeta,...am pus strap pe releul de pe placa cu stk..si la fel se intrerupe...am si strap pe releul din sursa ... nu inteleg ce anume o face sa intre in protectie... Link spre comentariu
jvl_77 Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Verifica?i condensatorul de pe ie?irea stabilizatorului de 15V sau cel care alimenteaz? circuitul de protec?ie. Are capacitatea modificat? ?i esr mare pentru valoarea capacit??ii lui. Dac? se mai formeaz? vreo tensiune din cea care alimenteaz? protec?ia, deasemenea verifica?i condensatorii din stabilizatoarele respective. Simplu, se scoate din circuit ?i se verific?. De obicei au valori de 1-22uF/25V-50V. Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Multumesc frumos , am sa incerc...momentan nu am avut timp ... Link spre comentariu
johans Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 am inlocuit cele patru condensatoare de pe langa stabilizatoare, defectul persista...multumesc frumos. Link spre comentariu
johans Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 (editat) Buna ziua, pana la urma am rezolvat problema intrerupand cablajul la conectorul CN441 (L-out si R-out) si combina nu mai intra in stand by...multumesc frumos pentru ajutor. Buna ziua, pana la urma am rezolvat problema intrerupand cablajul la conectorul CN441 (L-out si R-out) si combina nu mai intra in stand by...multumesc frumos pentru ajutor. Editat Decembrie 10, 2016 de johans Link spre comentariu
vergil Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Inseamna ca , conectorul 441 este cumva conturnat . Ati masurat intre pinii acestuia ? Va da cu rezistenta ? Ciudat si derutant defect . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum