Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit div 120

ionutz2310

Postări Recomandate

Ai undeva pe la 60mA curent de mers in gol, il poti lasa asa, ar trebui sa fie in regula.

Nu vad ce alte reglaje ar mai fi de facut, nu cunosc alte probleme la modulele lui Sorteh. 

Radiatorul cu siguranta se va incalzi putin si in gol, este normal pentru ca se disipa ceva gratie curentului de mers in gol. 

Felicitari pentru reusita si auditii placute :)

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Presupun ca la o ventilatie a carcasei, insa nu sunt convins de eficienta solutiei ( asta ca sa nu mai critic ).

Arata totusi ok interiorul, deci felicitarile mele.

Mor de ciuda ca n-am apucat sa fac niste printuri de pe facebook, sa vedeti acolo pretinsi savanti in electronica, ce de fapt sunt total paraleli cu domeniul...

Editat de marian
Link spre comentariu

Chiar arată bine , de acord. Si felicitări pentru asta !

Dar privind eficiența ventilatorului care bate perpendicular pe aripioarele radiatorului și într-o carcasă fără orificii de ventilare am în continuare mari rezerve .

Ar putea -dar nu sugerez expres asta , să nu am niște finali pe conștiință- să facă niște teste de încălzire cu și fără ventilator.

Link spre comentariu

Pai din ce observ in poze, ventilatorul scoate afara aerul cald dinauntru ( ca la sursele ATX ), nu invers, de aici si supozitia mea cu ventilarea carcasei, are si ceva gauri in capac, pe ambele laterale, asa cum spuneam nu stiu cat de eficienta e solutia aleasa dar cand ma gandesc cum cineva sustinea cu foarte multa convingere ca foloseste finali de 350W in loc de 150 si deci are nevoie de radiator mult mai mic...

Editat de marian
Link spre comentariu

Preul e un kit din china, deci nu ma astept la foarte multe de la el, am incercat direct cu semnal din telefon si nu mai apare brumul, partea de intrare semnal am pus cat mai departe de traf.

Cat despre ventilator nu prea face el multe, dar nici nu se incalzeste radiatorul la volumul care ascult, putea sa lipseasca.

Carcasa e facuta de audiocris amplifiers (facebook).

Link spre comentariu

Bucla de masa , cabluri de semnal ,alimentarea stabilizata si pozitia fata de transformator la urma.

Sunt pe mobil si nu vad bine pozele ,deci raman la aprecieri si spun si eu ARATA BINE ,lucrat cu atentie .

Felicitari!

Pana scriu eu pe mobil mai apar doua posturi.

Scuze !Vederea . . . . .

Da, se pun la masa toate ,cu tranzistorii izolati de radiatoare dar fara bucla de masa ,in cazul in care radiatoare sunt prinse de carcasa apare bucla de masa si nu este nevoie de alta legatura la masa ,considerand carcasa conectata la punctul de inseriere a cond de filtraj .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări