Vizitator hackdoom Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Am un amplificator !....schneider super team 1100 Pe el scrie mare 1100 W pmpo... varinata imbunatatita a acestuia m-am uitat pe placa lui in dreptul sigurantelor fuzibile si scrie 6.3 A [2 la numar ] si tentiunile....sunt de 2 X 45 ! Toate astea pleaka prin 2 condesatori !!intr-un stk !..... statia are 2 iesiri ! As vrea sa stiu cam ce difuzoare se potrivesk ! as vrea link ! pe situri .....!! Multumesc mult astept !raspuns Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Daca ai fi spus si tipul STK-ului te puteam ajuta mai mult, asa tot ce pot sa-ti spun e ca numai boxe de 8Ohmi poti sa folosesti. Puterea o stabilim dupa ce vezi ce tip e STK-ul. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Ce STK ? Cred ca ar trebui sa ne spui. In ceea ce priveste sigurantele de 6,3A acestea se afla in secundarul trafo 2x45V ? Da ai putea sa ne arati o poza din interiorul statiei, ar fi perfect. Link spre comentariu
Vizitator hackdoom Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 nu-s langa el , desigur ca sunt dupa traf sigurantele...[dar.....la puterea asta a trafului.......nu puteti sa va dati seama....cat scaote.....cam ce boxe se lovesk]adika mi-e ft greu sa cred ca.....absoarbe 1100 w de la retea......cam asa iese si din calcule si din ce scrie si scoate 10 w pe 8 ohmi......STK normal...am cautata peste tot pe net si nu gasesk nimika despre el[...despre cam orice stk dse gaseste...despre asta.....nu] ...din secundarul trafului nu mai papa nimica tensiune inafara de final.... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Daca e asa secret STK-ul, eu unul nu mai sint interesat de subiect. :smt004 Link spre comentariu
Vizitator hackdoom Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 multumesc mult pt jutor !topic inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum