gigi56 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna seara, Domnilor ! acest TV LCD SOHV este un Model :LC 20H3S si este defect la sursa ,si are componete carbonizate , condesatori uflati si a. m..d. si va rugam frumos sa bine voiti sa postati schema la acest model pentru a putea sa inlocuesc compometele distruse si sa pot masura tenisiunele necesare conform schemei. Va multumesc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Spuneti ce cod are sursa , sa va putem ajuta cu schema Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) - deocamdata nu stiu ce cod are sursa pentru ca clentul este de la tara si ma rugat sa rezolv cu sursa, eu nu am vazut TV - ul am scris tot ce mea spus clientul, si mea zis ca este necesara o schema sa rezolv cu sursa . Daca se poate posta schema fara acel cod postato apoi pot sa marg sa verific TV - ul si sa vad codul sursei si va anut daca e buna schema . Va multumesc Editat Octombrie 8, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Vedeti daca va ajuta asta de aici: http://www.go-gddq.com/upload/2009_07/09070310524054.pdf .Dar sa stiti ca trebuie sa asteptati vreo 3-4 min..ca sa se descarce . Editat Octombrie 8, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Cu modelu de tv se gaseste doar schema la chassis atit fara schema sursei , si colegu Florin vezi ca linku dat de tine nnu functioneaza Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 colegu Florin vezi ca linku dat de tine nnu functioneaza Ok,Am inteles ! Va multumesc pentru observatie...acum sper sa fie ok. Va rog sa ma anuntati daca e totul ok. Multumesc pentru intelegere !!! Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 - atunci postati schema daca bine voiti sa se poata descarca . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 - atunci postati schema daca bine voiti sa se poata descarca . Nu pot ca sa postez schema pentru ca e destul de mare...are aproape 8 Mb. Iar eu pot atasa fisiere pana la 500Kb . Daca o doriti dvs schema,atunci lasati-mi un mesaj privat cu adresa dvs de e-mail... Astept raspuns !! Dar daca se poate repede pentru ca eu nu o sa mai stau mult pe aici.... mai stau vreo 15min...-20 min...maxim . Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 - ar fi de ajuns partea de schema de la sursa si atat deocandata si vad daca coresponde schema cu sursa TV - lui mentionat mai sus Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Ok,atunci vedeti daca va ajuta ! Iar daca nu va ajuta,atunci reveniti maine,poimaine cand aveti dvs timp cu ceva detalii despre sursa tv-ului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Colegu Florin incarca schema aici siposteaza linku poate mai are si alt coleg nevoie de schema http://www.filehost.ro/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Colegu Florin incarca schema aici siposteaza linku poate mai are si alt coleg nevoie de schema http://www.filehost.ro/ Ok,o pun maine acolo,acum deocamdata i-am oferit schema sursei .... Acum nu pot ca sunt prea obosit si nu mai am nici un chef.... Va multumesc pentru intelegere !!! O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Sa auzim numai de bine ! Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) - florine sar putea sa fie schema perfecta pentru acest TV mentionat dar nu o pot imprima si mari sa se vada corect scrisul pe schema sa pot rezolva la sursa,si astept pe mane schema pe forum sa o pot imprima ca imi trebue pe teren Va multumesc frumos pentru intelegere si noapte buna . Editat Octombrie 8, 2016 de gigi56 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Haideti dati un click aici : http://www.filehost.ro/3172316285/LCD20_LC20H3_Manual_Service_Engleza_pdf/ Gata cu aceasta am terminat pe aceasta zi . Noapte buna !!! Editat Octombrie 8, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Haideti dati un click aici : http://www.filehost.ro/3172316285/LCD20_LC20H3_Manual_Service_Engleza_pdf/ Gata cu aceasta am terminat pe aceasta zi . Noapte buna !!! Bravoo stiam eu ca esti un om deosebit Toata stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum