Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema la TV LCD SHOV

gigi56

Postări Recomandate

Buna seara,

Domnilor  ! acest TV   LCD  SOHV  este un Model :LC 20H3S  si este defect la sursa ,si are componete carbonizate , condesatori uflati si  a. m..d. si va rugam frumos sa  bine voiti sa postati schema la acest model pentru a putea sa inlocuesc compometele distruse si sa pot masura tenisiunele necesare conform schemei.

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• gigi56

5

• Florinel TV

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

- deocamdata nu stiu ce cod are sursa pentru ca clentul este de la tara si ma rugat sa rezolv cu sursa, eu nu am vazut TV - ul  am scris tot ce mea spus clientul, si mea zis ca este  necesara  o schema sa rezolv cu sursa . Daca se poate posta schema fara   acel cod postato  apoi pot sa marg sa verific TV -  ul si sa vad codul sursei si va anut daca e buna schema .

Va multumesc

Editat de gigi56
Link spre comentariu

colegu Florin vezi ca linku dat de tine nnu functioneaza

Ok,Am inteles ! Va multumesc pentru observatie...acum sper sa fie ok.

Va rog sa ma anuntati daca e totul ok. Multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

- atunci postati schema daca bine voiti  sa se poata descarca .

Nu pot ca sa postez schema pentru ca e destul de mare...are aproape 8 Mb. Iar eu pot atasa fisiere pana la 500Kb .

Daca o doriti dvs schema,atunci lasati-mi un mesaj privat cu adresa dvs de e-mail...

Astept raspuns !! Dar daca se poate repede pentru ca eu nu o sa mai stau mult pe aici.... mai stau vreo 15min...-20 min...maxim .

Link spre comentariu

Ok,atunci vedeti daca va ajuta !

Iar daca nu va ajuta,atunci reveniti maine,poimaine cand aveti dvs timp cu ceva detalii despre sursa tv-ului.

post-177758-0-33532400-1475953351_thumb.jpg

Link spre comentariu

Colegu Florin incarca schema aici siposteaza linku poate mai are si alt coleg nevoie de schema 

http://www.filehost.ro/

Ok,o pun maine acolo,acum deocamdata i-am oferit schema sursei ....

Acum nu pot ca sunt prea obosit si nu mai am nici un chef....

Va multumesc pentru intelegere !!! O seara minunata va doresc !!!

Doamne ajuta !!! Sa auzim numai de bine !

Link spre comentariu

- florine sar putea sa fie schema perfecta pentru acest TV mentionat dar nu o pot imprima si mari sa se vada corect scrisul pe schema sa pot rezolva la sursa,si astept pe mane schema pe forum sa o pot imprima ca imi trebue pe teren

Va multumesc frumos pentru intelegere si noapte buna .

Editat de gigi56
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări