FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna ziua! Am si eu o mica rugaminte la dvs,cine are sa-mi dea si mie niste drivere pentru asa ceva : ACPI80860F14 *80860F14 . ACPI808622C1 *808622C1 si ACPIMSFT0101 *MSFT0101. Driverul acesta ingrosat de mine pare a fi de la security pentru ca am mai avut unul asemanator...si l-am dezactivat din bios....dar la asta nu merge sa-l dezactivez din bios optiunea asta la security / submeniu - intel platform trust technologi / disabled - enabled. Va spun ca imi trebuie pentru wind....7/64biti. Va multumesc mult !!! Va spun ca le-am cautat si eu...si sunt doar pentru wind...8 si wind....10. Astept vesti bune de la dvs !!! O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Va anunt ca numai am nevoie de niciun driver...pentru ca a venit clietul dupa laptop. Adica la luat asa fara aceste 3 drivere mici,dar oricum va anunt ca laptop-ul functioneaza ff bine si fara aceste 3 drivere...Eu unul cred ca aceste 3 drivere sunt mai mult pentru securitatea laptop-ului. Va multumesc mult !!! O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum