Nostalgic Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) si eu acum OFF-Topic , vreau ca pe acest forum ,sa convietuim etic si moral , fara ura, si alte comportamente indecente, altfel FORUMUL se duce pe apa simbetei. Editat Octombrie 21, 2016 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Dar cine e asta si ce i-au facut moderatorii de zbiara peste tot? Editat Octombrie 21, 2016 de DumitruF Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 pun si eu o intrebare de novice; -un butoias de dud de 3 litrii facut acum vreo 50 de ani, lacuit la exterior, nefolosit ca recipient, carea a stat in sufragerie ca "bibelou" mai poate fi folosit sa pun palinca in el? multumesc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Prima dată ar trebui umplut cu apă şi văzut dacă ,,se umflă,, ca să se autoetanşeze.Dacă nu o face, n-are rost să mai încercaţi.Dacă nu e lăcuit decât pe exterior sunt şanse mari să se etanşeze.. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Posibil să mai trebuiască bătute doagele.La fel umflat cu apă caldă.Posibil să etanşeze dacă a fost executat corect. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Poate e doar obiect de decor. Pune apa clocotita, inchide-l ermetic, agita-l si vezi daca sufla pe undeva. Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 ce am inteles: daca pun apa fierbinte si nu curge e bun de folosit, asa-i? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Exact.Trebuie să ai răbdare,de multe ori nu se etanşează prea repede. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 Acum 37 minute, misu ploiesteanu a spus: ce am inteles: daca pun apa fierbinte si nu curge e bun de folosit, asa-i? Da Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Februarie 2, 2021 Partajează Postat Februarie 2, 2021 multe multumiri , pentru sfaturi... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Daca-i lacuit, este obiect de decor. Nu pune bautura in el, ca e posibil sa o strici. Butoaiele nu se lacuiesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum