Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator casti 400-600 ohm

tobi

Postări Recomandate

Amplificatorul AR A05 are 50w/8 ohm, castile suna grozav pe el, masele fiind separate soundstagiul si separatia sunt foarte bune, la akg k 1000 uneori stau cu volumul la ora 13, am construit si eu acum ceva timp schema cu 6n1p otl -il am si acum dar nu mai am alimentarea, si o schema cu 6080 otl...prefer ascultatul pe iesirea de boxe, ...cu trafurile de iesire nu am facut teste, am sa-l rog pe Viobio ca tot m-a invitat sa-i fac o vizita cu niste akg k240df/600 ohm si akg k340/400 ohm.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• R2R

6

• tobi

5

• Untold

2

• Dan Minciu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

Amplificatorul AR A05 are 50w/8 ohm, castile suna grozav pe el, masele fiind separate soundstagiul si separatia sunt foarte bune, la akg k 1000 uneori stau cu volumul la ora 13, am construit si eu acum ceva timp schema cu 6n1p otl -il am si acum dar nu mai am alimentarea, si o schema cu 6080 otl...prefer ascultatul pe iesirea de boxe, ...cu trafurile de iesire nu am facut teste, am sa-l rog pe Viobio ca tot m-a invitat sa-i fac o vizita cu niste akg k240df/600 ohm si akg k340/400 ohm.

Cind termin ampul de casti te anunt,din pacate nu am avut timp sa-l termin,am avut altele pe cap .
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Corect, daca operationalul poate livra acei 12Vef, poate misca corect castile. La +/- 17V alimentare, excursia de tensiune la iesire intr-adevar atinge nivelul necesar. Ideea cu transformator pentru adaptarea de impedanta este si ea eleganta, si daca se poate include in amplificator, treaba-i rezolvata...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări