tobi Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Amplificatorul AR A05 are 50w/8 ohm, castile suna grozav pe el, masele fiind separate soundstagiul si separatia sunt foarte bune, la akg k 1000 uneori stau cu volumul la ora 13, am construit si eu acum ceva timp schema cu 6n1p otl -il am si acum dar nu mai am alimentarea, si o schema cu 6080 otl...prefer ascultatul pe iesirea de boxe, ...cu trafurile de iesire nu am facut teste, am sa-l rog pe Viobio ca tot m-a invitat sa-i fac o vizita cu niste akg k240df/600 ohm si akg k340/400 ohm. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Amplificatorul AR A05 are 50w/8 ohm, castile suna grozav pe el, masele fiind separate soundstagiul si separatia sunt foarte bune, la akg k 1000 uneori stau cu volumul la ora 13, am construit si eu acum ceva timp schema cu 6n1p otl -il am si acum dar nu mai am alimentarea, si o schema cu 6080 otl...prefer ascultatul pe iesirea de boxe, ...cu trafurile de iesire nu am facut teste, am sa-l rog pe Viobio ca tot m-a invitat sa-i fac o vizita cu niste akg k240df/600 ohm si akg k340/400 ohm.Cind termin ampul de casti te anunt,din pacate nu am avut timp sa-l termin,am avut altele pe cap . Link spre comentariu
tobi Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Ok Viobio, am sa vin si cu Bursonul care-scula de 2600 lei in magazine, daca am sa-l mai am pt. ca e pus in vanzare. Link spre comentariu
elm Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 soundstagiul si separatia sunt foarte bune, Ce e ăla, soundstagiu? Link spre comentariu
tobi Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Am romanizat termenul "soundstage" pentru a fi pe intelesul tuturor....nu mai putem percepe scena sonora...decat englezeste....imi cer scuze celor carora le-am depasit puterea de intelegere. Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Corect, daca operationalul poate livra acei 12Vef, poate misca corect castile. La +/- 17V alimentare, excursia de tensiune la iesire intr-adevar atinge nivelul necesar. Ideea cu transformator pentru adaptarea de impedanta este si ea eleganta, si daca se poate include in amplificator, treaba-i rezolvata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum