Vizitator ioneld Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Am inlocuit curelele la deck pe Panasonic SA-PM15 (combina audio)Dupa inlocuirea lor nu mai face nici o operatiune deck-ul, sau cel putin nici o operatiune corecta. Motorul functioneaza, curelele se invart, cateodata ridica capul, dar se decupleaza imediat.Ceea ce cred eu ca este: sub motor si rotile ce tin curelele, se afla o roata dintata in care se afla o tija, care din cate imi dau seama dirijeaza toate operatiunile deck-ului - play, reverse, fwd rew.Chestia e ca nu mai stiu pozitia initiala a tijei respective (prostia nu am notat sau sa fi facut poza).Aici va cer ajutorul, daca stie cineva, care ar putea fi pozitia initiala.Din cate am observat fiecare operatiune corepspunde cu un anumit numar de cuplare a releului, dar mai mult nu stiu.Manualul de service de pe net nu m-a ajutat pe partea asta.Atasez si niste poze, in caz ca aveti ceva idei. Multumesc tuturor in avans. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Pozitia initiala o iei in functie de capul de redare sa fie sus(si m otorul se invarte in gol).E greu de dat sfaturi aici dara cu ea in fata ar merge. Link spre comentariu
Vizitator ioneld Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Am incercat in seara aceasta, nu mi-a iesit. Am avut doua situatii: - cu capul de redare ridicat pe banda nu mi se invarte in gol - nu a functionat - pe pozitia in care se invarte motorul in gol - nu a funtionat, capul de redare era coborat jos in pozitia asta O sa mai incerc pe maine. Multumesc de raspuns Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Nu e greu doar sa ii intelegi logica.Clar ca si in pozitia de play si de stop motorul trebuie sa mearga in gol.Eu le fixam intotdeauna in stop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum