Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Santem cativa useri aici din vestul tarii care am fi dorit sa participam la un astfel de intalnire...dar distanta si mai ales timpul care este necesar la o deplasare in capitala ne opreste.O deplasare Oradea-Bucuresti nu se poate sub 10-11 ore condus fortisimo.

Useri, pe care ii cunosc personal ca @matropower, @rock dok, Popa Marius si alti colegi presupun ca ar participa la o astfel de intilnire organizat mai prin vestul tarii.Din curiozitate, care a fost cea mai mare distanta facuta de un vizitator la intanire?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheo23

3

• Mihai Cimpoeru

2

• simson

2

• leonixx

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

Multam fain! Am construit cateva SE-uri dintre care doua cu 6P14P si EF80 si am in plan un PP cu 6P14P-EV.Am de terminat un alt amplificator si dupa aceea trec la atac.Imi place cum a iesit al tau si sunt de acord ca 6P14P suna exceptional daca e bine adaptat la sarcina.Ma refer bineinteles la calitatea transf de iesire.Eu ma incapatannez sa le realizez singur dar zic eu ca nu suna rau.Nu ma indur sa dau doua sute de euro(pe putin) pe Hammond.Inca odata felicitari si cine stie , poate ne intalnim la urmatoarea...pana atunci sanatate!!!

Mul?umescAmpul prezentat la Editat de viobio
Link spre comentariu

@viobio: Nu speram ca cineva isi da seama de unde vine pseudonimul Simson! Da ,am fost un biker inrait cu ceva ani in urma,dar deja numarul pasiunilor nu se pot incadra in timp si in prezent am renuntat la moto.

Buna initiativa cu cazare de sambata undeva in apropiere de locul intalnirii.Sa vedem reactia userilor din locatii indepartate.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

@viobio: Nu speram ca cineva isi da seama de unde vine pseudonimul Simson! Da ,am fost un biker inrait cu ceva ani in urma,dar deja numarul pasiunilor nu se pot incadra in timp si in prezent am renuntat la moto.Buna initiativa cu cazare de sambata undeva in apropiere de locul intalnirii.Sa vedem reactia userilor din locatii indepartate.

Am un prieten care are un Simson de 250cc ,un cilindru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări