Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Pe data de 16.10.2016 , Duminică , între orele 9..14 ,organizez o întîlnire a celor pasionați de echipamente audio cu tuburi,in incinta SC Electromagnetica SA,Calea Rahovei 266-268,sector 5,Bucuresti.Dacă nu aveți ceva de prezentat puteți fi simpli spectatori.

post-176980-0-62551700-1475822978_thumb.jpg

post-176980-0-06026900-1475822990_thumb.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheo23

3

• Mihai Cimpoeru

2

• simson

2

• leonixx

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

O mare rugăminte către toți cei care vor veni mâine la întîlnire.Pe parcursul auditiilor încercați să păstrați liniștea în sala,de fiecare dată am primit "reclamații" de bombanitori continui,dupa mine este lipsa de respect pentru cei care vor să asculte ceva .Fcon are la dispoziție 30 de minute ,cît a cerut ,pentru prezentarea sistemului său.Eu zic ca sunt ok 20...30 de minute pentru fiecare .Încă ceva ,dacă veniți cu muzici pe care vreți să le ascultați ,nu acaparati timpul doar cu muzica voastră.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu inteleg...de ce trebuie sa mergem pe pentoda?Acest forum nu e bun , e cah , sau ce.Se poate Viobio?Dupa atatia ani pe aici...

E spatiul limitat si asta e motivul?

Editat de gheo23
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu inteleg...de ce trebuie sa mergem pe pentoda?Acest forum nu e bun , e cah , sau ce.Se poate Viobio?Dupa atatia ani pe aici...E spatiul limitat si asta e motivul?

Nu este cih,din cite observi eu sunt zilnic pe aici,cind am ceva de postat postez.Am pus acel link pentru ca imi este lene sa micsorez pozele sau sa le incarc pe un server dedicat.Daca as fi putut incarca pozele fara sa le modific le puneam de Duminica trecuta.Dupa cum observi ,nu prea a interesat pe nimeni ce s-a intimplat Duminica trecuta,ma refer la cei care "bintuie" pe aceasta sectiune a forumului.To?i pasiona?ii de tuburi care au fost prezen?i Duminic? ,la Editat de viobio
Link spre comentariu

Da, banuiam...pacat totusi de efortul tau pentru organizare.Eu mai astept totusi deoarece pe pentoda administratorul a considerat ca postarile mele nu sunt agreate si a sters totul cu o indarjire demna de o cauza mai buna.Adevarul deranjeaza intotdeauna !

"Mi-e prieten Platon dar adevarul mi-e si mai bun prieten" :scarpin

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Da, banuiam...pacat totusi de efortul tau pentru organizare.Eu mai astept totusi deoarece pe pentoda administratorul a considerat ca postarile mele nu sunt agreate si a sters totul cu o indarjire demna de o cauza mai buna.Adevarul deranjeaza intotdeauna !"Mi-e prieten Platon dar adevarul mi-e si mai bun prieten" :scarpin

http://forum.audioweb.ro/viewtopic.php?f=15&t=963 poate po?i vedea aici poze.
Link spre comentariu

Multam fain! Am construit cateva SE-uri dintre care doua cu 6P14P si EF80 si am in plan un PP cu 6P14P-EV.Am de terminat un alt amplificator si dupa aceea trec la atac.Imi place cum a iesit al tau si sunt de acord ca 6P14P suna exceptional daca e bine adaptat la sarcina.Ma refer bineinteles la calitatea transf de iesire.Eu ma incapatannez sa le realizez singur dar zic eu ca nu suna rau.Nu ma indur sa dau doua sute de euro(pe putin) pe Hammond.Inca odata felicitari si cine stie , poate ne intalnim la urmatoarea...pana atunci sanatate!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări