Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rostov 105

Lonerider

Postări Recomandate

Reglajul premagnetizarii e un proces laborios care necesita aparatură de măsură si control( generator audio, osciloscop). Sunt situații in care se pierde efectiv înregistrarea pe bandă. Se corelează cu nivelul de înregistrare pe diferite frecvențe nu doar pe inalte. Apar distorsiuni de tip cross over sau de saturare. Cel mult se poate face o mica zonă de acțiune dar nici așa nu e practic. Cele care au funcția bias ajustabila au construcție dedicată.

Link spre comentariu
La 08.04.2020 la 0:24, daniels a spus:

sper sa nu bazaie dupa uscare.:mort

Pusesi la loc traful ala? Bazaie sau nu bazaie? Ne lasi cu ochii in soare?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu l-am pus, nici nu l-am mai vazut de atunci, l-am pus in pod atarnat de un caprior. Va anunt sigur cum se comporta.

Editat de daniels
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Va salut stimati colegi.Mi-am scos si eu azi din dulap Rostovul 105 S1 si am intampinat urmatoarele probleme:

1:Ledul de la butonul de REC este putin aprins.

2:Rola presoare se ridica pe cabestan doar ajutat.

Restul functioneaza.Daca aveti deva idei,le astept cu nerabdare.

Toti condensatorii i-am schimbat acum 3-4 ani.

Editat de reel4ever
Link spre comentariu
La 10.02.2020 la 21:07, Toma Gigi a spus:

Cum ai rezolvat cu derularea dreapta? am si eu aceeasi problema, merge corect Play,sau derulare dreapta si apoi ,singura pleaca derularea stanga...

Am schimbat dd5 , cd4023, și funcționează  perfect!!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut baieti.

Integratele MMC 4023,4011 CD 4023,4011 in locul la care integrate rusesti se pot pune?

Daca mai sunt si altele,va rog sa le postati ca sa stim si noi un lucru sigur.MMC 4023 am pus in locul la .... 561... si merge perfect.

Asteptam feedback.............

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am facut un rahat cu marea impregnare:bataie.

Am impregnat un traf de la modelul S1, crezand ca este identic cu cel de Rostov.

Traful de la Rostov este impregnat, iar intre marcajele "I" si "3" are ceva cilindric ca un condensator axial, poate fi o protectie, nu stiu (foto 2 si 3).

Oare ce vivreaza acolo, nu face ca un traf de sudura, dar e pe aproape.

20200802-182520.jpg

20200802-182548.jpg

20200802-182607.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări