attic Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Cum pot sa postez documentatia in limba Romana pentru ROSTOV 105 dat fiind ca fisierele pdf depasesc marimea maxima totala? :( Link spre comentariu
hpavictor Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Folosește serviciul de hosting de pe docdroid.net ! Link spre comentariu
attic Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Nu merge Acum 7 ore, Victor a spus: Folosește serviciul de hosting de pe docdroid.net ! Nu merge Link spre comentariu
daniels Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 sunt o. multime de hostimguri gratuite unde se poate incarca Link spre comentariu
hpavictor Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Merge perfect ! Link spre comentariu
attic Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Acum 9 minute, Victor a spus: Merge perfect ! Imi tot da eroare la upload are 120Mb Link spre comentariu
hpavictor Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Păi acest caz trebuie să folosești http://www.gfile.ro dar sub rezerva că link-ul de download este valabil maxim 30 de zile . Să sperăm că cei interesați îl vor descărca în acest timp ! Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 A început sa vibreze cusca transformatorului sau sistemul de prindere a transformatorului. Nu îmi dau seama. La început mai timid, acum destul de accentuat. Ati întâlnit situația asta, stiti de unde provine si dca are rezolvare? Link spre comentariu
vranceanu Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Am si eu unul la care incepuse sa ,,bazaie'' traful sursei din ce in ce mai tare si l-am rezolvat doar prin scufundare in lac si uscare la cuptor intr-un atelier de bobinaj. Acuma din pacate nu mai exista atelierul insa cred ca poti incerca sa il dai cu lac la spray si sa il lasi sa se usuce. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Nu am avut ocazia sa ascult un Rostov de nou, se simtea in vre-un fel prezenta trnsformatorului? Link spre comentariu
vranceanu Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 De nou sigur nu ,,bazaia'' . Am unul din 87 care nici acum nu bazaie insa la unele probabil ca nu erau suficient de stranse tolele trafului si incepeau sa vibreze la un moment dat . Am vazut multe care aveau problema asta , mai ales cele de dupa 88 la care incepusera cateva ,,modernizari'' si erau ceva mai proaste . Ca prima deosebire vizuala , capacele laterale din lemn erau fixate in 4 suruburi fata de 2 cum era la cele pana in 88 iar aparatoarea capetelor era fixata permanent cu suruburi .Cel putin asa e la ale mele . Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Am doua almentari de Rostov. Una veche unde sistemul de prindere a trafului e cu 4 suruburi si una mai noua (S1) unde sistemul de prindere e cu 2 suruburi. Ambele trafuri vibreaza in sarcina. In gol sunt mute. Ce sistem de amortizare au trafurile la prindere? Link spre comentariu
ion_vasile Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 (editat) Attic----I-mi poti dasi mie documentatia ? Editat Octombrie 12, 2018 de ion_vasile Link spre comentariu
Gogu Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Documentatia in romana pentru Rostov 105, micsorata de mine de la 116Mb pana la sub 8Mb, pastrandu-se o calitate a imaginii inca foarte buna: http://www.mediafire.com/file/metpuraqly7g129/Rostov.105.Romana.zip/ Pentru cine doreste varianta de 116Mb: http://www.mediafire.com/file/7kat5nysa759n7s/Rostov.105.Romana-big.zip/ Link spre comentariu
vranceanu Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Buna treaba @Gogu ! Multumiri ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum