Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rostov 105

Lonerider

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

A început sa vibreze cusca transformatorului sau sistemul de prindere a transformatorului. Nu îmi dau seama. La început mai timid, acum destul de accentuat. Ati întâlnit situația asta, stiti de unde provine si dca are rezolvare?

Link spre comentariu

Am si eu unul la care incepuse sa ,,bazaie'' traful sursei din ce in ce mai tare si l-am rezolvat doar prin scufundare in lac si uscare la cuptor intr-un atelier de bobinaj. Acuma din pacate nu mai exista atelierul insa cred ca poti incerca sa il dai cu lac la spray si sa il lasi sa se usuce.

Link spre comentariu

De nou sigur nu ,,bazaia'' . Am unul din 87 care nici acum nu bazaie insa la unele probabil ca nu erau suficient de stranse tolele trafului si incepeau sa vibreze la un moment  dat . Am vazut multe care aveau problema asta , mai ales cele de dupa 88 la care incepusera cateva ,,modernizari'' si erau ceva mai proaste . Ca prima deosebire vizuala , capacele laterale din lemn erau fixate in 4 suruburi fata de 2 cum era la cele pana in 88 iar aparatoarea capetelor era fixata permanent cu suruburi .Cel putin asa e la ale mele .

Link spre comentariu

Am doua almentari de Rostov. Una veche unde sistemul de prindere a trafului e cu 4 suruburi si una mai noua (S1) unde sistemul de prindere e cu 2 suruburi. Ambele trafuri vibreaza in sarcina. In gol sunt mute. Ce sistem de amortizare au trafurile la prindere?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări