Vizitator yo3htw Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Am o motocicleta care are magnetou 12V si cum nu mai gasesc releu de incarcare as vrea sa construiesc unul. Problema pe care o am este ca nu gasesc o schema pentru magnetou care sa suport intrare trifazica si de aici sa faca restul.Orice resursa este bine venit,Multumesc mult in avans Link spre comentariu
Vizitator yo3htw Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Daca poti, detaliaza. La mine, magnetou inseamna de fapt dinam, la care rotorul (sau statorul) este un magnet permanent. Si are 3 bobine. Daca gresesc, spune-mi. In acest caz, faci o punte trifazata (6 diode), iar curentul continuu pe care il obtii il stabilizezi. Eu am avut o motoreta la care faceam incarcarea acumulatorului prin intermediul unui bec inseriat. Becul are o rezistenta neliniara si incarca acumulatorul cu un curent suportabil. Link spre comentariu
Vizitator yo3htw Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Daca poti, detaliaza. La mine, magnetou inseamna de fapt dinam, la care rotorul (sau statorul) este un magnet permanent. Si are 3 bobine. Daca gresesc, spune-mi. In acest caz, faci o punte trifazata (6 diode), iar curentul continuu pe care il obtii il stabilizezi. Eu am avut o motoreta la care faceam incarcarea acumulatorului prin intermediul unui bec inseriat. Becul are o rezistenta neliniara si incarca acumulatorul cu un curent suportabil.Da ai dreptate, este vorba despre un magnetou (magnet permanent rotorul si statorul 3 bobibe) :)treaba cu becul nu tine cand ajung de la 3.000 ture la 12.000 de cateva ori mai brutal... s-a dus becul.Caut o schema care sa suporte un curent de 20A si 24V ceva idei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum