Vizitator un_om Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Buna seara! In primul rand incep prin a va prezenta scuzele mele sincere, daca am deschis Topicul unde nu trebuie. Am tot incercat sa-l pun la "Diverse", dar nu am reusit. Rog un moderator sa-l mute acolo unde ii este locul. In al doilea rand, doresc sa va va spun inca de la inceput ca habar nu am cu ce se mananca toate aceste lucruri care tin de electronica. Am intrat aici cu gandul de a va cere ajutorul: Detin un claxon vechi care a stat, la propriu, zeci de ani in pamant. As dori sa resuscitez (ca sa nu zic restaurez) acest claxon. Din pacate mecanismul nu arata bine. Totusi, cred ca cineva priceput si, poate, putin pasionat de astfel de lucruri, ar putea sa repuna in functiune aceasta piesa. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Pentru început, ar trebui să curățați piesele cu Deruginol ori alte soluții ce îndepărtează rugina. Apoi cel mai probabil va fi necesară și rebobinarea claxonului, fiindcă se pare că lacul izolator de pe conductor e cam sărit pe alocuri. Carcasa și membrana în ce stare sunt ? Link spre comentariu
Vizitator un_om Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Va multumesc pentru raspunsul rapid. Probabil veti rade, dar pentru curatarea de rugina am folosit pana acum cu succes otetul de 9 grade. Intr-adevar, este o operatiune ce dureaza cateva zile, dar avantajele nu pot fi neglijate. Pe de alta parte, asa este, claxonul va trebui rebobinat. Cineva l-a verificat cu aparatul de masura si mi-a confirmat acest lucru. Carcasa poate fi salvata, iar membrana, desi gaurita de rugina, mi-a facut placuta surpriza de a functiona, atunci cand am montat-o pe un alt claxon. Am gasit cateva solutii si pentru reconditionarea acesteia. Mentionez ca claxonul cu pricina este pe 6V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum