Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator JVC AX-321

Postări Recomandate

Buna seara. Am la reparat un amplificator JVC AX-321 care a fost "chinuit" de un nene care nu a reusit sa-l faca, amplificatorul ajungand in cele din urma la mine. A fost umblat in toata partea de amplificare ,nu a scapat nimic din ce era tranzistor sa nu fie scos bineinteles cu exfolierea de rigoare a cablajului si lista poate continua dar ma opresc aici. Rog frumos pe cineva care are posibilitatea sa ma ajute cu manualul service sau cu schema partii de amplificare pentru ca pe "gogu" nu am gasit manualul pentru acest model. Multumesc anticipat!

Produsul arata la fel ca in pozele de mai jos (pozele nu-mi apartin) :

http://i68.tinypic.com/2k1n4p.jpg

iar partea de amplificare : http://i64.tinypic.com/1b71e.jpg

Editat de gmario
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gmario

3

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc Domn Florin, se aseamana etajele finale,insa difera notatiile tranzistorilor ( de exemplu finalii pe placa la mine sunt denumiti : Q717-Q720) si in plus placa mea nu are din fabrica acele integrate problematice VC5022 ceea ce ma bucura.

Daca nu gasesc manualul original ,o sa trebuiasca pana la urma sa gasesc singur corespondenta notatiilor celor 2 scheme si sa implantez din nou toti Tz scosi afara.

Numai bine.

Editat de gmario
Link spre comentariu

Am gasit dupa multe cautari schema partii de amplificare. O pun aici poate se mai loveste cineva de aceeasi problema ca mine.

Posted Image

Multumim frumos !!! Doamne ajuta !!! 

Sa ne auzim cu bine !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări