Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

coduri RC5 trimise de un pic

Postări Recomandate

Vreau sa simulez comenzile (nu toate, 4-5) trimise de telecomenzile ir5. De exemplu butoanele de programe 1-4. Eu am construit un senzor din ala pe port serial si am observat ca pentru butoanele de canale 1-4 de la telecomenzile ir5 programul folosit de mine(girder), cu senzorul pe port serial, afiseaza codurile 3001-3004.Intrebarea care o adresez este: care e legatura dintre acest cod 3001, de exemplu, si succesiunea de 1 si 0 trimisa de telecomanda pentru butonul respectiv. Dupa ce aflu acest lucru pot sa trec la PIC si sa reconstruiesc ceea ce emite telecomanda pe un anumit buton.Ajuta-ti-ma cu ceva sfaturi.Poate ca am scris vreo prostie si imi cer scuze daca da.Daca eu nu raspund pana dupa sarbatori sa stiti ca sunt acasa (nu la facultate) si n-am net. Oricum sfaturile sunt binevenite si le voi citi cand vin din vacanta.Sarbatori fericite :).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Uite aici cum arata RC5:

http://users.pandora.be/davshomepage/rc5.htm

Tot ce trebuie sa faci tu e sa trimiti un semnal cu structura descrisa acolo intr-o dioda infrarosu. Pentru mai multe detalii incearca un Google search dupa "rc5 code" sau chiar "rc5" simplu, o sa gasesti o groaza de pagini.

Daca ne spui si ce PIC vrei sa folosesti s-ar putea sa te ajutam chiar mai mult. Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări