Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema elforum

Postări Recomandate

Salutare...am incercat sa scriu si la administrative dar nu s-a afisat...am o problema cu forumul, in sensul ca toate subiectele imi apar cu rosu, adica noi, iar daca il citesc, adica sa intru in el, imi apare tot cu rosu...la fel si privatele...este ceva comun sau doar la mine?

Multumesc...se poate sterge...si-a revenit acum 1minut

Editat de catalin004
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Salutare !! Da,da tot asa e si la mine,nu stiu care ar fi problema,dar cred ca ar putea rezolva problema domnul,Vasile.

O zi minunata sa aveti !!!

Multumesc...se poate sterge...si-a revenit acum 1minut

Unde s-a revenit,eu unul nu vad nimic nou,nu e tot la fel nicio schimbare,adica nici in bine si nici in rau e la fel ca inainte... :reytre

Link spre comentariu

Si la mine aceeasi problema de ieri.Manifestare aleatorie.Ba chiar la un refresh mi-a afisat "This account was suspended", si mi-a dat pagina de login...:)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Problema persista in continuare. La marcarea unui forum ca citit, dupa reincarcarea paginii iar sunt toate discutiile necitite, in schimb macar la accesarea sectiunii cu continutul meu au ramas discutiile citite, dupa reaccesare. Din cate vad, problema este la discutii care au mesaje postate dupa data de 6 septembrie. Discutiile la care nu s-a mai postat nimic dupa 4 septembrie, nu apar ca necitite.

Cu vreo 2 zile in urma am avut toata ziua probleme cu accesarea forumului, pagina elforum s-a deschis, dar IP.Board a afisat o eroare din cand in cand... Poate ca in urma acelor probleme s-a refacut forumul dintr-un backup de la inceputul lui septembrie si mesajele mai noi au fost adaugate ulterior la ce a fost in backup - posibil aici sa fi aparut o problema? Cu IP.Board nu am deloc experienta si aici am scris doar ce banuiesc ca s-a intamplat, insa doar Vasile sau moderatorii ne pot spune mai multe...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări