Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Web design

MihaiGSM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Rang3r

1

• MifTy

1

• fulmoon

1

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

incearca seamonkey.si daca nu te deranjeaza... notepad!!! :smt005 serios, se poate, cu conditia sa stii html si css.daca vrei flash si alte chestii... vezi pe situl adobe, ca au cumparat macromedia.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Pt inceput Dreamweaver -ul este suficient. Sa vezi in mare cum se construieste o pagina html. Dar in momentul in care incepi sa integrezi php, asp,aspx, javascript etc. in codul tau html, respectiv xhtml, o sa-ti pare jenant sa folosesti generator de cod. Eu de exemplu folosesc Eclipse si Scite pt. coduri php, css, html, mysql, js etc...Pt flex si flash folosesc softurile de la Adobe.

Link spre comentariu

poti folosi cu incredere google.....te poate ajuta cu multe site-uri care ofera infrmati cum poti face un site cum vrei tu sin ce vrei tu......problema e ca e mult de munca...mult de citit sa poti intelege ceva....nu poti peste noapte sa fi web design-er ....eu ca sa ii fac cuiva un site in notepad am invatat dupa asta http://www.w3schools.com/html/ si desigur poti gasi multe altele.

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

stie careva de un program mai bun decat nvu?

Web Easy Profesional, e cel mai tare soft de web design si e atat de simplu :supz: P.S. Sa aveti spatiu pe HDD! Daca imi aduc bine aminte ocupa vreo 2Gb.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări