MihaiGSM Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 stie careva de un program mai bun decat nvu?caut ceva cu interfata simpla si usor de utilizat.ps: sa fie full version sau crackatmultumesc! Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 incearca seamonkey.si daca nu te deranjeaza... notepad!!! :smt005 serios, se poate, cu conditia sa stii html si css.daca vrei flash si alte chestii... vezi pe situl adobe, ca au cumparat macromedia. Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Program pentru amatori : http://www.webpage-maker.com/ Eu cu asta am inceput si am ajuns la DreamWeaver :smt003 Bafta. Link spre comentariu
Rang3r Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Pt inceput Dreamweaver -ul este suficient. Sa vezi in mare cum se construieste o pagina html. Dar in momentul in care incepi sa integrezi php, asp,aspx, javascript etc. in codul tau html, respectiv xhtml, o sa-ti pare jenant sa folosesti generator de cod. Eu de exemplu folosesc Eclipse si Scite pt. coduri php, css, html, mysql, js etc...Pt flex si flash folosesc softurile de la Adobe. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Cine se pricepe la flash ? am sursele dar nu stiu sa-l modific pentru ce imi trebuie mie Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 poti folosi cu incredere google.....te poate ajuta cu multe site-uri care ofera infrmati cum poti face un site cum vrei tu sin ce vrei tu......problema e ca e mult de munca...mult de citit sa poti intelege ceva....nu poti peste noapte sa fi web design-er ....eu ca sa ii fac cuiva un site in notepad am invatat dupa asta http://www.w3schools.com/html/ si desigur poti gasi multe altele. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 pentru site-uri in html am folosit cu succes frotpage e super pt modul grafic in care modifici sau faci un nou site. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Daca vrei o pagini simple, editezi in Microsoft Office sau Open Office (free) si dai save as html. :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
schnapy Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Cine se pricepe la flash ? am sursele dar nu stiu sa-l modific pentru ce imi trebuie mieMa pricep cat de cat la flash. Daca vrei o sa incerc sa te ajut. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 ok, am sa-ti dau PM sa vedem cum facem Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 stie careva de un program mai bun decat nvu?Web Easy Profesional, e cel mai tare soft de web design si e atat de simplu :supz: P.S. Sa aveti spatiu pe HDD! Daca imi aduc bine aminte ocupa vreo 2Gb. Link spre comentariu
Vizitator DeJava Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Pentru "entry level" NetFusionObjects parca http://www.netobjects.com E un soft dragutz pentru cei care vor site-uri statice si nu vor sa-si bata capul cu php, mysql, java, css... Pentru php Dreamweaver/Zend Studio iar pentru JAVA Eclipse ( asta e free). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum