gigi56 Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Buna seara, Acest TV Orion este un Model No :P2166MTS ,si ar fi sasiul si asa am gasit scris :02 TA 058N ,si are urmatoarele componete principale si sunt : - procesor : ST92195C7B1/MIF - jungla :STV 2248H - memoria : 24C8WP - sursa cu tranzistor 5N60C si circuit - final linii 1803DHI - sunet TDA 7494 - trafo linii FUY 20B104 - mod video cu tranzistori - b - vertical nu sa vazut scrisul TV - ul acesta finctioneaza ecranu lumineaza dar lipsa imagine ,am dat menu de pe telecomanda sa programez posturile dar surpriza imi apatre blocare pentru copii si apoi parola ,( si zic ca trebue sa scriu codul parolei ) dar nu stiu codul de parola la acest model de TV ,si va rog foarte frumos sa ma ajutati si sa-mi spuneti care este parola la acest TV pentru a putea debloca si sa pot programa posturile . Va multumes frumos de intelegere . Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 http://www.elforum.info/topic/32686-dezactivare-parola-la-orion-p2166mts/ Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Buna ziua , Va multumesc foarte frumos domnule zvasile pentru indicati unde pot gasi codul la TV - ul de sus mentionat si a mers aceste coduri ,si apoi am putut programa posturile si TV - ul functioneaza ,dar am observat la intuneric ca la trafo linii ca formeaza scantei un fel de scurt , si bine inteles trafo este reparat lipit in jurul lui si de acea scapa scantei . Trafo linii are codul original :FUY 20B104 si asi dori sa il schimb dar nu am acest traf cu codul mentionat ,dar am un traf linii din recuperari cu codul FUY 20B109 (si este echivalent cu codul de la tarafo original ) ? Va multumesc . Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Bina ziua, Domnilor va rog frumos sa ma ajutati cu acest traf linii,si are codul original FUY 20B104 ,nu am traf linii cu acest cod mentionat ,si am cu codul:FUY 20B109 sunt echivalente ?? daca nu atunci doresc o ideie cu ce alt cod se poate inlocui trafo linii original ??. Va multumesc . Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Echivalente HR FUY20B104 = HR 8768 http://www.hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/8768 FUY20B109 = HR 8991 http://www.hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/8991 Editat Octombrie 6, 2016 de gabilungu66 Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Hr/FBT8768 ar fi traful; de care ai nevoie. Link spre comentariu
gigi56 Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Va multumesc foarte frumos domnilor pentru ajutor acordat de dvs pentru inlocuire traful linii original Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum