FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 (editat) Buna ziua! Am si eu o mica rugaminte la dvs,cine are sa-mi dea si mie un driver pentru asa ceva : ACPIMSFT0101 *MSFT0101.Nu siu de la ce poate fi acest driver... Va spun ca imi trebuie pentru wind....7/64biti. Astept un raspuns de la dvs! Multumesc! Editat Octombrie 5, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Buna seara ! Va anunt ca problema a fost rezolvata din bios. Am intrat in bios am dat la security,am intrat la submeniu intel platform trust technologi si i-am dat disabled din enabled. Va multumesc mult pentru vizionarea subiectului meu !!! O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Acel driver era pentru a putea de a securiza laptop-ul...adica sa poate sa-i bage o parola la el direct din windows,asa ca nu era prea important acest driver...ca daca chiar vrea sa-i bage parola la laptop o poate face direct din bios...asa ca nu e nimic grav.. Asa ca daca mai are nevoie cineva de acest driver..sa stie ce sa-i faca ca sa nu-l mai ceara acest driver. Pentru mine acum e un subiect inchis ! Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum