Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mutare tv cu probleme de receptie

Vizitator

Postări Recomandate

Va salut! De 2 zile am mutat tv-ul din sufragerie in dormitor. Instalatia e in felul urmator: imi intra cablul 3 m in casa, am un splitter cu 3 iesiri. In sufragerie totul ok. Dupa mutare, surpriza! Nu mai mergeau posturile digitale in dormitor, niciunul. Acelasi tv, aceleasi setari, rezultatul este ca merg doar cele analogice. Care sa fie cauza? Lungimea cablului, calitatea cablului sau un cumul de alte cauze? Tv-ul este un LG, cu dvbc, dvbt, etc...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

1

• dan-a2

1

• cipri_mury

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...

Rezolvat. Dupa lupte seculare, am gasit timp si pentru asta.(montaj definitiv, pozat prin plinta, bagat intr-o scafa de rigips, scos in priza, totul invizibil) Cred ca va dati seama care e cel vechi si care e cel nou. (Pentru cine nu se prinde, vechiul e cel din stanga, noul e cel din dreapta)

post-249000-0-56760800-1482514322_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

In viitor se vor uita si oameni obisnuiti la poza mea si ar putea sa creada ca mai bun e ala cu staniol. Nu toata lumea cunoaste dedesupturile electrotehnicii. Poate se vor cultiva si alti oameni care vor avea problema asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări