Vizitator Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 (editat) Va salut! De 2 zile am mutat tv-ul din sufragerie in dormitor. Instalatia e in felul urmator: imi intra cablul 3 m in casa, am un splitter cu 3 iesiri. In sufragerie totul ok. Dupa mutare, surpriza! Nu mai mergeau posturile digitale in dormitor, niciunul. Acelasi tv, aceleasi setari, rezultatul este ca merg doar cele analogice. Care sa fie cauza? Lungimea cablului, calitatea cablului sau un cumul de alte cauze? Tv-ul este un LG, cu dvbc, dvbt, etc... Editat Octombrie 5, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 La mine a fost cablu , impletitura de cupru era neagra !! Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Schimba la spliter cablurile de la sufragerie si dormitor intre ele. Verifica-ti si cablul de la dormitor sa nu fie intrerupt sau in scurt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 schimbat cablul, problema a disparut. cel vechi avea si 3 innadituri pe traseu. va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Rezolvat. Dupa lupte seculare, am gasit timp si pentru asta.(montaj definitiv, pozat prin plinta, bagat intr-o scafa de rigips, scos in priza, totul invizibil) Cred ca va dati seama care e cel vechi si care e cel nou. (Pentru cine nu se prinde, vechiul e cel din stanga, noul e cel din dreapta) Editat Decembrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Ca si cum ai spune in cazul unei baterii: va dati seama care e minusul si care e plusul. Editat Decembrie 23, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 In viitor se vor uita si oameni obisnuiti la poza mea si ar putea sa creada ca mai bun e ala cu staniol. Nu toata lumea cunoaste dedesupturile electrotehnicii. Poate se vor cultiva si alti oameni care vor avea problema asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum