Alextv Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Baieti....pastrati.va totusi calmul,nu dati topicului o nota de vulgaritate. Nu trebuie sa coboram pana acolo, .....Poate ca omul are dreptate, in felul lui,si poate ca este adevarat ca se tot arde BU.ul, nu vi s-antamplat? De multe ori lipsa experientei ne face sa fim timizi aici pe forum, nu stim cum sa expunem corect ce ne "doare". Eu totdeauna , inainte de a pune o intrebare incerc sa ma documentez putin, sa.l pun pe google la treaba.Uneori imi ia timp mai mult documentarea decat reparatia,insa abia atunci intreb daca nu am inteles ceva in documentatie sau nu stiu mai departe. Multumesc. Alex. Ungureanu. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Înseamnă că sincroprocesorul încă slobozeste pe alături, când pe stânga, când pe dreapta depinde cum e poziționată măciuca..... Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 cand se facea hermes era 808? alta problema este ca am vazut un tv cu nume hermes care era culmea 11ak30,,,,,,,,cine nu crede asta este. dar acolo este bu808dfi indiferent de contraziceri .faza frumoasa este ca cine a postat a gresit crezand ca 808dfi merge si de la slobozia si de la craiova. nu domnule merge numai 808 de calitate clar? schema de freedom star folosita la hermes are BU808DFI Buna seara, l-am lasat asa,functioneaza bine,dar este cam fierbinte finalul,si i-am mai pus un radiator suplimentar.Multunesc pentru ajutor la toti,si @dan-a2 pentru linkul foarte util! Ionescu Grigore-electronist amator. daca nu ai rezolvat cu tensiunea de baza nu o sa tina mult - nu am vazut sa fi scris ceva , poate nu am fost atent Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Buna ziua, vreau sa stiu exact de ce mi se arde in mod repetat(trei bucati),tranzistorul final de linii,din televizorul mentionat in titlul topicului.Tranzistorul pe care l-am gasit in tv. era BU808DFI,si mai scria pe el si ST Am inlocuit prima data cu BU508AFI,apoi cu BU508DFI,iar ultima data dupa unele recomandari cu C5388.Am primit alte recomandari,in sensul ca trebuie neaparat originalul BU808DFI,pe care sa scrie si ST. Astept raspunsuri exacte,pertinente,la subiect,fara alte mojicii si prostii cu trimiteri la spitalul de boli nervoase!!! Ionescu Grigore-electronist amator. Domnule Ionescu Grigore ati spus ca sinteti "electronist amator", dar ce meserie de baza aveti, daca nu va suparati?, e o intrebare sincera..........puneti-va si locatia in profil, e mai frumos asa....... Editat Octombrie 12, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Profesor doctor academician rector si ca pasiune eleftronica Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Mai lasati-l impace pe saracul om.L-ati facut cum l-ati facut dar fata de altii de pe acest forum este chiar cumsecade. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Mai lasati-l impace pe saracul om.L-ati facut cum l-ati facut dar fata de altii de pe acest forum este chiar cumsecade. Intrebarea mea era una cumsecade, dar acum cine stie, ce raspuns voi primi de la "saracul om" Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Uitați-vă aici cât este de cumsecade,după ce primește ajutor,și ce poate debita pe "gaura gurii"-mă rog a tastaturii:http://www.elforum.info/topic/119091-televizor-samsung-ck-5342at/?view=getnewpost Vă recomand să parcurgeți tot topicul. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 din partea mea are multa Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Eu am comparat acest caz cu altele desi uneori nu cred ca se poate face comparatie.Daca aveti nervi cititi topicul din link. http://www.elforum.info/topic/116552-invidia-zgomot-de-fond/ @Andrei Tabacaru Ai vazut asta? http://www.elforum.info/topic/64270-sasiu-vestel-11ak30-defecte-si-rezolvarea-lor/page-89 Postarea #1335 Editat Octombrie 12, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Da,D-nul Trifan a făcut o glumă,la chestiunea cu jungla... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Credeam ca poate te-a deranjat si de aceea am intrebat.Eu in schimb n-am incercat sa fac nicio gluma la chestiunea cu jungla scrisa de d-nul @dan cod,dar avand simtul umorului mai dezvoltat n-am putut sa nu ma amuz cand am citit postarea # 1327http://www.elforum.info/topic/64270-sasiu-vestel-11ak30-defecte-si-rezolvarea-lor/page-89 (doua fraza ).Sper sa nu-l fi deranjat pe d-nul @dan cod caci atunci chiar ii cer scuze deoarece face parte dintre userii pe care ii agreez. Editat Octombrie 12, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Mai lasati-l impace pe saracul om.L-ati facut cum l-ati facut dar fata de altii de pe acest forum este chiar cumsecade.Ai citit tot topicul, cap-coada, postat de către Andrei?!Ai văzut cum suntem luați peste picior si la mișto?!Ai văzut cum ne sunt pocite numele?!Cu aceeași monedă îi vom răspunde, cel puțin eu așa voi face, acestui bădăran, mojic, nesimțit!! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Sa nu creadă careva ca eu ii tin partea lui @Ionescu Grigore dar când ma gândesc ce se intampla deseori la rubrica "Amplificatoare",daca acolo n-am facut vreo acuzație cu siguranta nu voi face nici aici unde apele sunt mult mai linistite dar uneori mai izbunesc conflicte din fiece fleacuri.Am pus mai sus un link(#56)spre un topic deschis la "Amplificatoare" dar care intre timp a fost mutat la "Pubela".Cititi macar ultimele 2,3 pagini daca doriti sa vedeti ce inseamna circul cu adevarat. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Se spune ca daca o cauti cu lumanarea o gasesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum