Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TELEVIZOR HERMES SLOBOZIA!

Vizitator Ionescu Grigore

Postări Recomandate

cu 126V in loc de 105V nu este obligatoriu sa fie stift

Harhas Florin"Daca nu erai un meserias nu rezolvai problema" crezi ? ia vezi

dan cod  "Condul de recuperare este ok?"

Vera Vero " Nu poti regla din P100 la 105v?C625 cum e? "

la intrebarea asta - reglat tensiunea din P100 - nu am vazut raspuns

Mai colegu daca vrei sa il ajuti , Chiar te Rog  :rade:  si sa stii ca nu ma supar  :d  eu mai bine stau  :hamac relaxat caeste mai bine asa  :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Giorgian tv

7

• dan cod

6

• cipri_mury

5

• adydep

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu bag mana in foc ca asta este mistocareala curata,voi nu observati ca brusc a inceput sa scrie aproape corect din punct de vedere gramatical?lasand la o parte ironiile pe care le face domnul electronist amator :2loser: :bataie

Link spre comentariu

Eu bag mana in foc ca asta este mistocareala curata,voi nu observati ca brusc a inceput sa scrie aproape corect din punct de vedere gramatical?lasand la o parte ironiile pe care le face domnul electronist amator :2loser: :bataie

Ce va face sa credeti ca este vorba despre aceeasi persoana?Stiu ca acel @alupoaie celestin si-a mai facut un  cont aici dupa ce a fost banat si imediat mi-am dat seama ca este una si aceeasi persoana dupa scris si subiectele abordate dar in cazul de fata nu mai pot fi sigur de acest lucru caci totul mi se pare destul de diferit. :rade:

Link spre comentariu

Alupoaie în prostia lui măcar avea bun simț,pe când ionescu grigore-electronist stricător(cu "i"și"g" mici)e un nesimțit :96...cică verifică c-urile "pe scala rezistențelor" :rade:

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Since si eu si foarte multa lume, pina sa avem acces la capacimetre sau esr-metre, exact asa verificam condensatoarele, cu ohmetrul! Cu putina practica se pot obtine rezultate folositoare!

Asta nu inseamna ca nu cred si eu ca ori face misto de noi colegul, ori este obraznic!

Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore

Buna seara,

am montat un alt final C5388DFI,televizorul functioneaza,dar finalul frige(celalalt nu se incalzea,dar s-a ars dupa 4 ore).Functioneaza de mai bine de 5 ore,si vad ca nu s-a ars!Sa-l las asa?

Ce se poate monta in loc de BU808DFI sau C5388DFI?

Ionescu Grigore-electronist amator.

Link spre comentariu

ce,ce,ce,eu unul am intrat in pana de idei,sau doar vrei doar sa te bagi in seama,hai sa fim seriosi,ori esti prost ori te faci pe prostul,rog pe domnul moderator validae sa nu fiu tatatat ca o persoana cu rea intentie ,dar am cam prins frica de domnul moderator validae  ca a devenit foarte sensibil la off topicuri.

daca nu ti sa spus de o suta de ori inseamna ca eu sunt acel prost

Link spre comentariu

cand se facea hermes era 808? alta problema este ca am vazut un tv cu nume hermes care era culmea 11ak30,,,,,,,,cine nu crede asta este. dar acolo este bu808dfi indiferent de contraziceri .faza frumoasa este ca cine a postat a gresit crezand ca 808dfi merge si de la slobozia si de la craiova. nu domnule merge numai 808 de calitate clar?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări