bogdan exit Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 salut asa cum m zis in subiect vreau niste scheme. dar mai intai sa va zic ca am 2 kit 2x250w de la vasile si vreau sa le folosesc un kit ca doua boxe de putere in dou sau trei cai ma decid maine si am sa va rarat schemele si unu ca un subwoofer cum ar fi stereo in ghilimele adica are doua difuzoare in el daca e am sa va atasez schema maine cum ar fi un sistem 2.2 doar ca are un subwoofer cu 2 boxe pentru kitul cu boxe as vrea un preamplificator de calitate +egalizator bas inalte medii si pentru celalalt un filtru activ subwoofer defapt doua + preamplificator. Sau mai dativa si voi niste ideii cum sa procedez ca pe mine ma doare capu decand ma chiinui sa fac asa ceva am cautat pe google am gasti niste scheme dar vreau ceva ce stiti ca sar potrivi.Va rog frumos astept parerile. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Cauta pe aici ca sint destule scheme si nu te mai doare capul. :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum