Vizitator graurel Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Salutare. Am nevoie de parerea dvs. cu privire la displayul de la statia Radiotechnica y7101 sau u101 cum am mai vazut ca s-ar numi. Problema este ca displayul nu se aprinde deloc, desi am tensiuni de 6Vca pe filamente, -15Vcc pe filament, +15Vcc pe pinii 2,3 (anod-probabil) si +15Vcc pe toate grilele. Dupa parerea mea ar trebui sa se aprinda toate segmentele. Dar el nu lumineaza de loc. As dori pareri de la cei care au lucrat cu astfel de wu-metre. Nu stiu daca tensiunile sunt normale, ce ar putea fi defect, sau daca e posibil ca acesti catozi sa se consume in asa grad incat sa nu mai lumineze deloc (nici o lumina)? Multumesc, Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Sanatate permanenta ! In link-ul urmator ai informatii si metoda de test pt. afisoarele VFD.Verifica continuitatea filamentului e cam mult 6Vca. http://www.rfcandy.biz/communication/vfd.html Link spre comentariu
Vizitator graurel Postat Octombrie 5, 2016 Partajează Postat Octombrie 5, 2016 Multumesc pentru link. Exista continuitate la filment , chiar am consum, cei 6Vca vin inseriati cu 2 rezistente de 10 ohmi si pe filament mai am efectiv cca. 3Vca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum