kotzo79 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Salutare tuturor! Am un televizor no name 22inch. led cu integratul MP3389 pe modulul driver pentru alimentarea ledurilor. A fost troznit integratul, l-am inlocuit cu unul nou si nu aprinde ledurile "nu ridica tensiunea pe leduri". Tensiunile de intrare sunt ok 12V, 12V, 5V_Enable. S-a mai lovit careva de o problema asemanatoare? Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 O fi integratul nou știft Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Sau mai sunt probleme pe etajul acestuia si trebuie verificate rezistentele ce alimenteaza ic-ul Link spre comentariu
kotzo79 Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 (editat) Am gasit problema, cele doua rezistente de 0,1Ohmi arse. Le-am putut masura dupa ce au fost scoase din circuit. Insa acum am o alta problema si anume nu are lumina destul de puternica. Mentionez ca functioneaza PWM, regleaza lumina, insa iluminarea este destul de slaba. Sursa de alimentare externa cade pentru ca televizorul se alimenteaza la 12V 4A iar eu folosesc una de 12V 6A deci ar fi ok. O idee careva? Editat Octombrie 4, 2016 de kotzo79 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Verifica conzi electrolitici ai 2 buc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum