Vizitator mangusta86 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Salut, Am niste componete electronice de marimea 10x10 cm care arata ca in poze atasate As vrea sa construiesc niste cutii in care sa le pot baga si am 2 optiuni. Raft pe verticala in care sa bag cate 4, 7 sau 15 ( un fel de tower de CD-uri doar ca au componente de genul asta) Raft pe orizontala in care sa le asez unu lunga altu. (Daca fac asta ma gandeasc ca as putea sa le pun intr-un rack de servere .. Eu m-am tot gandit cum ar fi mai bine si ce pot sa fac cu ceea ce am/ stiu sa fac este sa iau traforaj si sa ii fac eu cutia pe lemn si sa folosesc distantiere metalice.. Ce idei constructive aveti voi? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Eu as face pe orizontală și din loc în loc câte un perete despărțitor. Le-as așeza în dungă, ca pe cărți în bibliotecă. Una peste alta s-ar deteriora poate, greu de scos una de jos fara a deranja piesele de deasupra. Link spre comentariu
chas3 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Daca privesti spre viitor si vrei sa adaugi multe astfel de dispozitive in rack-ul ala, va trebui evident sa il faci orizontal. Altfel vei fi nevoit sa il sustii intr-unu sau doau puncte de perete, ca sa nu pice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum