mihaita1987 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Buna ziua. Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, dar am urmatoarea problema, La snec am un motor trifazic de 3kw si 1400 rpm care sa ars. Intrebarea mea este daca pot pune unul monofazic tot de aceeas putere? Link spre comentariu
iop95 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Daca are aceeasi putere si turatie, da. Link spre comentariu
mihaita1987 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Ok multumesc. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Parerea mea este ca trebe vazut cauza din care s-a ars. Nu sa puneti acelas motor si sa se arda si acesta ... Link spre comentariu
mihaita1987 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Din cauza ca a prins un sac si sa blocat melcul. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Daca aveai protentie pe motor,te durea la basca............. Si inca ceva.........trebuie sa tii cont de regimul de functionare a motorului in cauza. Link spre comentariu
iop95 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Adaugati un releu termic in alimentarea motorului pentru protectia la asemenea accidente. La motorul monofazat un releu de 20A reglat la 1.2-1.3 si de 7A pentru cel trifazat... daca o sa-l reparati/inlocuiti. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Eu am motor la monofaza de putere,cu o fulie mica s io curea cu o fulie mare la ax.Eu am o teava mare in care am bagat un ax cu rulmente de oltcit la capete si sudat bucate de platbant la axa si cu ea desfac porumbu pentru animale.Pe teava mare am o teava mica cit stiuletele si pe capetu alalalt iese boabele Fa o poza cu el , sunt curios cum arata !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum