Vizitator Marin Joe Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Buna seara .Apelez la ajutorul dumneavoastra cu speranta ca voi primi unele indicatii folositoare.Tv mi-a ramas blocat pe un anumit post si nu mai raspunde la comenzile de pe telecomanda si nici de pe panoul lateral al televizorului.Va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Probabil soft defect. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Daca doriti softul lui,atunci trebuie sa reveniti cu mai multe detalii despre acest tv-u.... Cum ar fi : Model: sursa... Model: placa digitala (board)... Model: display... Etc...etc... O seara buna va dorim ! Asteptam !!! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Poate va ajuta acest soft:http://www51.zippyshare.com/v/BBFmSsvr/file.htmlSe face updateul cu un stik preferabil pana la 1Gb, format Fat32. Editat Octombrie 3, 2016 de attilaa0 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Eu cred ca este un push buton blocat , decupleaza tastatura si incearca cu tel. prima data inainte de a face update de soft Link spre comentariu
Vizitator Marin Joe Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Buna seara prieteni In legatura cu tv philips model 37pfl 3007h/h12 care nu mai raspunde la nici-o comanda ;Sursa este 715G5153-P01-000-002M. A-ti putea sa-mi trimiteti softul? Multumesc frumos. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Buna seara prieteni In legatura cu tv philips model 37pfl 3007h/h12 care nu mai raspunde la nici-o comanda ;Sursa este 715G5153-P01-000-002M. A-ti putea sa-mi trimiteti softul? Multumesc frumos. Pai v-am spus sa-mi dati mult mai multe informatii,nu numai sursa... De exemplu : Model: placa digitala (board)... si Model: display... Dar am vazut ca va oferit domnul, attilaa0 un soft pentru acest tv-u...ati facut cea ce va spus sa faceti ??? Da totusi puteti sa incercati si cea ce va spus colegul,Florin mai sus.....pana sa-i faceti update de soft. Link spre comentariu
Vizitator Marin Joe Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Nu am rezolvat nimic cu acel soft.nu face nici-o comanda.Doar al bag si-l trag din priza ,alte comenzi nu pot face . Link spre comentariu
Vizitator Marin Joe Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Nu am rezolvat nimic cu acel soft.nu face nici-o comanda.Doar al bag si-l trag din priza ,alte comenzi nu pot face ,invertorul la tv lcd ce face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum