florinmar Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 salutare caut schemele si un traf de lini compatimil pentru [intervizion ctv-140 tipul de traf nul cunosc are eticheta rupta problema lui este cele doua potentiometre depe el au fost rupte de un dorel multumesc Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 daca este de 14"trafo, este kB 40C214D Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) salutare caut schemele si un traf de lini compatimil pentru intervizion ctv-140 Eu unul cred ca e vorba despre intervision ctv-140 . daca este de 14"trafo, este kB 40C214D Daca o fi asa cum zice colegul mai sus,atunci e echivalent cu CF0801-5402 . Aaaa,si mai e echivalent si cu HR 7729 . V-am adaugat si schema a traf-ului HR 7729 . Acum vedeti si dvs daca e asa . Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 am sa incerc cu modelele date de dmvs sper ca va functiona dat find ca e tv auto multumesc o seara placuta Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) am sa incerc cu modelele date de dmvs sper ca va functiona dat find ca e tv auto multumesc o seara placuta Ok,atunci asteptam vesti bune de la dvs !! O seara minunata va dorim ! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum