Vizitator cislariu dorel Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Cumpar DVD pentru placa de baza Asus P7H55, pentru contact tel. 0764941824 Editat Octombrie 2, 2016 de cislariu dorel Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Ok,dar de ce nu luati dvs driverele placi de baza de pe acest site-u : https://www.asus.com/support/Download/1/32/2/6/IOHPUCJzvbSMrUo0/30/ Adica de ce vreti musai dvd-ul original al placi de baza??? Cumva vreti sa o vindeti placa sau ce vreti sa faceti ??? Astept raspuns !!! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Pe scurt, am avut un virus si am dat unitatea la cineva a instalat din nou windosul si nu i-mi depisteaza USB drive am incercat in toate modurile posibile sa il instalez dar nu depisteaza pe placa de baza unde i-mi da la device maneger, drivele pentru acest dispozitiv nu sunt instalate, Error Code 28 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Ce sistem de operare va instalat acest baiat ? Adica wind.....7, wind....8, wind....10 ??? Astept raspuns !!! Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 buna a instalat windois 7 64 biti Ultimate service pack 1. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 buna a instalat windois 7 64 biti Ultimate service pack 1. Ok,am inteles ! Placa de retea functioneaza,adica i-ati bagat driverul de la ea ??? Daca da,atunci va ajut eu....Trebuie doar sa instalati dvs programul team viewer10 si sa-mi dati acceptul,adica id-ul si parola de la el. Dar sa vorbim prin mesaj privat,dar numai daca doriti sa va ajut eu. O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Vizitator cislariu dorel Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Ok am rezolvat cu programul Driver Booster 3.4 Multumesc mult. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Ok,ma bucur ca ati rezolvat problema. Pai tot driverul asta vi-l bagam si eu daca intram in calculatorul dvs ,dar acum numai conteaza e bine ca s-a rezolvat. Am o mica rugaminte la dvs ! Altadata sa numai deschideti doua topicuri cu acelasi subiect,adica sa deschideti doar un sigur subiect si sa continuati acolo,okkk ? O seara buna ! Doamne ajuta ! Sa auzim de bine! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum